"Generalitati: Produs obtinut din carne de pasare calitate I-a 65 %,apa, si condimente: piper, nucsoara, usturoi, boia, sare Proprietati organoleptice:
- forma: sireaguri intregi sau bucati de cilindricce obtinute prin umplerea si rasucire membranelor semisubtiri de 0,150 Kg./buc.;
- aspect exterior: suprafata curata, nelipicioasa, fara aglomerari de apa si grasime la capetele batoanelor si sub membrana, culoare roz. Inv...
"Generalitati: Produs obtinut din carne de pasare calitate I-a 65 %,apa, si condimente: piper, nucsoara, usturoi, boia, sare Proprietati organoleptice:
- forma: sireaguri intregi sau bucati de cilindricce obtinute prin umplerea si rasucire membranelor semisubtiri de 0,150 Kg./buc.;
- aspect exterior: suprafata curata, nelipicioasa, fara aglomerari de apa si grasime la capetele batoanelor si sub membrana, culoare roz. Invelis continuu, aderent la compozitie, nedeteriorat, de culoare specifica membranei utilizate.
- aspect pe sectiune: pasta fina, omogena, compacta, fara goluri mari de aer, fara corpuri straine sau aglomerari de grasime. de culoare specifica componentelor folosite. ;
Garantie 15 zile in cazul depozitarii la temperaturi cuprinse inte 2..8 grade C. Transportul se face cu mijloace de transport frigorifice, autorizate sanitar-veterinar.Fiecare transport va fi insotit de declaratia de conformitate pentru produs.Societatea certificata ISO si HACCP.