CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE
Aspect exterior Bucati cilindrice de cca10 -15cm lungime, 26-28mm, . Suprafata este de culoare rozie , curata, nelipicioasa, fara încretituri, cu învelis continuu, aderent la compozitie, fara aglomerari de apa la capete.
Aspect pe sectiune Pasta fina din carne de porc, emulsie sorici, slanina, foarte bine legata, uniforma ; nu se admit flaxuri mai mari de 4 mm.
Gust si miros Placut, specific pro...
CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE
Aspect exterior Bucati cilindrice de cca10 -15cm lungime, 26-28mm, . Suprafata este de culoare rozie , curata, nelipicioasa, fara încretituri, cu învelis continuu, aderent la compozitie, fara aglomerari de apa la capete.
Aspect pe sectiune Pasta fina din carne de porc, emulsie sorici, slanina, foarte bine legata, uniforma ; nu se admit flaxuri mai mari de 4 mm.
Gust si miros Placut, specific produsului proaspat, nu are gust sau miros modificat (de mucegai, rânced, acru) sau strain (împrumutat).
Consistenta Specifica sortimentului, moale-elastica.
Domeniu de utilizare:Aceasta specificatie tehnica se refera la produsul Cremwursti SUBTIRI fabricat din carne porc, emulsie sorici, slanina, izolat proteic de soia, sare ,stabilizator: polifosfati de sodiu, stimulator de aroma: glutamat monosodic condimente naturale zaharuri:dextroza, antioxidant: erithorbat de sodiu, colorant natural: carmin, conservant: nitrat de sodiu. Ambalat în membrana naturala de oaie.
Definitii :produsul astfel denumit este obtinut din materiile prime si auxiliare mentionate, precum si aditivii admisi de legislatie, prelucrate conform tehnologiilor specifice si a tratamentului termic care sa asigure fierberea si afumarea produsului.
-fierberea – utilizarea caldurii uscate sau umede prin care se asigura temperatura minima in centrul geometric al produsului care sa garanteze inactivarea agentilor patogeni