COZONAC - cantitatea solicitata 450 KG Aspect - exterior: format specific sortimentului (paralelipipedic) dintr-unul sau mai multe fitile impletite; Coaja : Brun-aurie pana la brun-roscata, uniforma, presarata sau nu cu zahar sau cu alte materiale, lucioasa, specifica sortimentului. In sectiune : - masa uniforma, caracteristica unui produs bine crescut si copt, umplutura trebuie sa fie in straturi concentrie sau in diferite...
COZONAC - cantitatea solicitata 450 KG Aspect - exterior: format specific sortimentului (paralelipipedic) dintr-unul sau mai multe fitile impletite; Coaja : Brun-aurie pana la brun-roscata, uniforma, presarata sau nu cu zahar sau cu alte materiale, lucioasa, specifica sortimentului. In sectiune : - masa uniforma, caracteristica unui produs bine crescut si copt, umplutura trebuie sa fie in straturi concentrie sau in diferite directii, specific ficarui sortiment, elastic, neumed la pipait. Miros : placut, characteristic aromelor folosite, fara miros strain (de mucegai, ranced) Gust : dulce, placut, carateristic materialelor folosite, fara gust amar, fara scranset datorat impuritatilor minerale (pamant, nisip). Umiditate - max 35%; aciditate, grade max 2,5; zahar raportat la substanta uscata - min 15%; grasimi raportate la substanta uscata - min 8%; cenusa insolubila in acid clorhidric 10 %-max 0,2% . Se vor ambala individual, astfel incat sa asigure integritatea si securitatea continutului la manipulare si transport. Fiecare ambalaj va fi marcat cu urmatoarele date : denumirea produsului, numele furnizorului, termen de valabilitate, greutatea bruta si neta