- cozonacul umplut cu nuci, rahat, stafide, mac,etc;
- realizat din faina de grau de calitate superioara;
- aspect: straturi concentrice de aluat copt si umplutura, crescut, bine copt, pori uniformi, fara cocoloase, Masa omogena, caracteristica unui produs bine copt, neturitit, nedeformat, fara urme de faina neframantata;
- ambalat la 600 gr in pungi
- produs dospit cu suprafata neteda, nearsa, lucioasa,
- culoare: brun ...
- cozonacul umplut cu nuci, rahat, stafide, mac,etc;
- realizat din faina de grau de calitate superioara;
- aspect: straturi concentrice de aluat copt si umplutura, crescut, bine copt, pori uniformi, fara cocoloase, Masa omogena, caracteristica unui produs bine copt, neturitit, nedeformat, fara urme de faina neframantata;
- ambalat la 600 gr in pungi
- produs dospit cu suprafata neteda, nearsa, lucioasa,
- culoare: brun roscat;
- consistenta:elastic, neted la pipait
- ambalat in folie transparenta cu eticheta ce cuprinde: datele de identificare ale produsului si producatorului , data expirarii, ingrediente;
- Gust si miros: dulce, placut, caracteristic umpluturii, fara miros strain sau gust de acru sau amar;
- Nu se admit produse care: contin aditivi alimentari neautorizati de Ministerul Sanatatii sau peste limitele admise, sunt fabricate dupa tehnologii neavizate sanitar, sunt fabricate din materii prime neavizate sanitar;