Cozonac umplut cu nuca/cacao/rahat/mac, fabricat din aluat de cozonac, fara amelioratori, coloranti sau conservanti chimici in continut; produsul trebuie sa fie ambalat obligatoriu in mod individual; folia sa corespunda conditiilor prevazute de reglementarile sanitare in vigoare si de fisele tehnice; culoare: galben-aurie, pana la brun-auriu; in sectiune: masa uniforma, caracteristica unui produs bine crescut si bine copt; ...
Cozonac umplut cu nuca/cacao/rahat/mac, fabricat din aluat de cozonac, fara amelioratori, coloranti sau conservanti chimici in continut; produsul trebuie sa fie ambalat obligatoriu in mod individual; folia sa corespunda conditiilor prevazute de reglementarile sanitare in vigoare si de fisele tehnice; culoare: galben-aurie, pana la brun-auriu; in sectiune: masa uniforma, caracteristica unui produs bine crescut si bine copt; umplutura de minim 38%, trebuie sa fie in straturi concentrice sau in diferite directii, specific fiecarui sortiment, elastic, neumed la pipait; gust: dulce, placut, specific sortimentului, caracteristic ingredientelor continute, fara gust amar, fara scranet datorat impuritatilor minerale; miros: placut, fara miros de mucegai sau alt miros strain;
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.