Covrigi impletiti 100 GR cu mac si susan
Proprietati de admisibilitate:
- covrigii se fabrica din faina de grau,drojdie si apa potabila.Materiile prime auxiliare folosite la fabricarea painei albe sunt conform specificatiilor tehnice si conform normelor sanitar si sanitar –veterinare.
- covrigii sa fie livrata proaspata, fabricata în aceeasi zi. Nu se accepta ca produsul sa fie necopt sau cu deformatii meca...
Covrigi impletiti 100 GR cu mac si susan
Proprietati de admisibilitate:
- covrigii se fabrica din faina de grau,drojdie si apa potabila.Materiile prime auxiliare folosite la fabricarea painei albe sunt conform specificatiilor tehnice si conform normelor sanitar si sanitar –veterinare.
- covrigii sa fie livrata proaspata, fabricata în aceeasi zi. Nu se accepta ca produsul sa fie necopt sau cu deformatii mecanice.
- aspect exterior: format lung specific sortimentului, neaplatizat; coaja crocanta cu 3 taieturi, culoare lucioasa, galben-aurie, pâinea va fi întreaga cu exteriorul curat;
- miez: cu pori uniformi, fara urme de coca neframântata, fara corpuri straine;
- consistenta: elastica, la usoara apasare sa revina la forma initiala;
- aroma: placuta, caracteristica pâinii bine coapte, fara miros strain (de mucegai, de rânced, etc.;
- gust: placut, caracteristic pâinii bine coapte, fara gust acru sau amar, fara
scrâsnet datorat impuritatilor minerale (pamânt, nisip, etc);
- gramajul la pâine trebuie sa se pastreze constant (400gr) pe întreaga perioada de derulare a contractului;
- covrigii trebuie sa-si pastreze consistenta si aspectul pufos cel putin 20 ore de la livrare si sa nu sa se farâmiteze la taiere;