Feedback
I.D.: 60619345

Cotlet de porc fara os congelat si Salam de sunca

Data publicarii
06.09.21 Exista 86.442 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15110000-2
Pretul estimativ:
26.300,00 RON - 78.900,00 RON
7.170,00 RON - 35.850,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
2. Salam de şunca min. 60% carne porc (tip Victoria), Produsele vor avea un aspect plăcut, consistenţă tare, neapoasă, fără exces de grăsime, să fie ambalate în membrană artificială necomestibilă. Eticheta trebuie să conţină numele produsului, ingredientele în limba română, valorile nutriţionale, gramajul, numele şi datele de identificare a producătorului, data fabricaţiei (ziua , luna, anul); data expirării;...
2. Salam de şunca min. 60% carne porc (tip Victoria), Produsele vor avea un aspect plăcut, consistenţă tare, neapoasă, fără exces de grăsime, să fie ambalate în membrană artificială necomestibilă. Eticheta trebuie să conţină numele produsului, ingredientele în limba română, valorile nutriţionale, gramajul, numele şi datele de identificare a producătorului, data fabricaţiei (ziua , luna, anul); data expirării; semnul organului de control tehnic al calităţii. Lot :...., nr........eticheta. Certificat de calitate la livrarea marfii. Produs obtinuţ prin fierbere şi dublă afumare, umiditatea max. 40%, grăsimi max. 25%. La fabricarea salamului nu se va utiliza carne separată mecanic, organe, soia şi amidon modificat. Produsul trebuie sa aiba un continut minim de 60 % carne de porc. Ambalajul nu trebuie să permită pătrunderea corpurilor străine. Suprafaţa exterioară a produselor obţinute prin tratament termic trebuie să fie curată, nelipicioasă, fără mucegai şi corpuri străine şi să nu conţină bucăţi de os, aglomerari de grasime si de condimente, fără goluri de aer sau aglomerări de apă. La tăiere produsul să se felieze uşor şi să îşi păstreze întreagă felia. Produsele trebuie să fie însoţite de certificatul sanitar veterinar şi de certificatul de calitate. Produsele sa fie proaspete şi cu un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate menţionat de producător . Furnizorul va asigura livrarea produsului cu respectarea legislaţiei aplicabile acestuia aşa cum este ea prezentată de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului. Transportul se va face cu vehicule frigorifice curate, uscate, dezinfectate. cantitate minimă 300 kg; cantitate maximă 1500 kg.. 1. Cotlet de porc fără os congelat, Stare termică: congelat sub forma unui bloc compact ; Aspect şi culoare - carne superioară, slabă, fără cheaguri de sânge sau porţiuni murdare; fără oase, cartilagii şi şorici; lucioasă, fermă şi elastică, atât la suprafaţă căt şi în secţiune; urmele ce se formează prin compresia cu degetul revin repede; sucul din carne se obţine greu şi este limpede; culoare roz deschis , parte necomestibilă 0; Miros si gust – normal, caracteristic şi plăcut, să nu prezinte miros alterat, sau străin. Valori nutritionale: -proteine 16%,lipide6%,Kcalorii268% Produsul se livrează vrac în casete de transport înfoliate şi / sau vidate, în pungă plastic din folie termocontractibilă, în calupuri de 1kg-1,5kg etichetate individual . Produsul trebuie identificat printr-o etichetare care să ateste DLUO (datele limită de utilizare optimă),temperatura de stocare, numele produsului, ingredientele în limba română, starea termică a cărnii, ţara de provenienţă, lotul produsului, termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, valorile nutriţionale, gramajul, numele şi datele de identificare a producatorului, data fabricaţiei (ziua , luna, anul); semnul organului de control tehnic al caliăţtii. Furnizorul va asigura livrarea produsului cu respectarea legislaţiei aplicabile acestuia aşa cum este ea prezentată de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului. Transportul se va face cu vehicule frigorifice curate, uscate, dezinfectate. Certificat de conformitate la fiecare livrare. Livrările se vor face o dată pe săptămână, în funcţie de necesar, pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare. cantitate minima 1000 kg; cantitate maxima 3000 kg..
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu