Ingrediente: piept de porc cu os, apa(10%), sare, zaharuri, stabilizatori: di si trifosfati, gelifiant: caragenan, amidon, proteina animala(porc), arome, acidifiant: citrat de sodiu, potentiator aroma:
monoglutamat de sodiu, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: azotit de sodiu.
Caracteristici organoleptice :
-formă şi dimensiuni: bucăţi de piept cu os, aproximativ dreptunghiulare cu lungimea de 15-20cm şi lăţimea d...
Ingrediente: piept de porc cu os, apa(10%), sare, zaharuri, stabilizatori: di si trifosfati, gelifiant: caragenan, amidon, proteina animala(porc), arome, acidifiant: citrat de sodiu, potentiator aroma:
monoglutamat de sodiu, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: azotit de sodiu.
Caracteristici organoleptice :
-formă şi dimensiuni: bucăţi de piept cu os, aproximativ dreptunghiulare cu lungimea de 15-20cm şi lăţimea de aproximativ 8cm .
-aspect exterior şi culoare: bucăţi cu marginea fasonată şi suprafaţa curată, fără untură topită cu sau fără şorici, culoare uniformă brună sau roşcată caracteristică produsului fiert si afumat.
-aspect pe secţiune: culoarea slăninei albă, uşor gălbuie, alternând cu straturi de carne de culoare roşie spre roz, specifică produsului coservat prin fierbere şi afumare; consistenţă frageda.
-gust şi miros: plăcut de afumat, potrivit de sarat fara gust si miros strain.