Prestatorul va asigura organizarea si desfasurarea a unui numar maxim de 12 evenimente, cu minimum 15 persoane/eveniment, la locul care va fi indicat de catre achizitor, cel mai probabil la sediul Primariei Sectorului 2 al Municipiului Bucuresti, dupa cum urmeaza: 1. Achizitorul va stabili data la care va avea loc fiecare eveniment, pe care o va comunica din timp Prestatorului; 2. Prestatorul va tipari si va asigura întocmi...
Prestatorul va asigura organizarea si desfasurarea a unui numar maxim de 12 evenimente, cu minimum 15 persoane/eveniment, la locul care va fi indicat de catre achizitor, cel mai probabil la sediul Primariei Sectorului 2 al Municipiului Bucuresti, dupa cum urmeaza: 1. Achizitorul va stabili data la care va avea loc fiecare eveniment, pe care o va comunica din timp Prestatorului; 2. Prestatorul va tipari si va asigura întocmirea listei în care se vor înscrie participantii în cadrul fiecarui eveniment, cu datele de contact si semnatura. Lista de prezenta va fi realizata de catre Prestator pe baza machetei furnizate de catre Achizitor. 3. Prestatorul va asigura difuzarea flyerelor puse la dispozitie de catre Achizitor, pe scaune sau înmânarea lor catre participanti, dupa cum va stabili Achizitorul la data respectiva. 4. Prestatorul va asigura serviciile de catering în cadrul evenimentului cu urmatoarele specificatii: Meniul pentru fiecare persoana cuprinde urmatoarele: o apa plata la sticla plastic de 0,5 l, l cafea calda 80 ml, 2 plicuri ceai de sortimente diferite, apa calda 80 ml, 6 plicuri zahar de 5 g, 4 capsule lapte condensat 7,5 g, 1 bautura racoritoare acidulata de 0,5 l, asortiment de produse de patiserie sarate 100g, asortiment de produse de patiserie dulci 100g. Se vor asigura si accesoriile de servire, de unica folosinta, pentru fiecare persoana si anume: 3 pahare plastic, 2 ce?ti de cafea plastic, 1 platou plastic, 3 farfurii plastic, 5 servetele, 3 lingurite plastic, 1 tacâm plastic, respectiv fete de masa. 5. Prestatorul va preda achizitorului prin proces verbal de predare-primire, serviciile pentru organizare evenimente (servicii catering) realizate si lista de prezenta completata, dupa fiecare eveniment, inainte de semnarea procesului verbal de receptie (cantitativa si calitativa) pentru evenimentul respectiv.