Feedback
I.D.: 49850526

Contract servicii catering

Data publicarii
21.09.20 Exista 137.849 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
55523000-2
Termenul limita pentru depunere:
28.09.20
Pretul estimativ:
55.872,36 RON - 55.872,36 RON
Documente participare:
  1. Caiet sarcini catering OCTOMBRIE 2020.pdf
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Contractare “ Servicii de Catering – pregatire , preparare si livrare hrana pentru pacienti- “ pentru perioada 1 octombrie 2020 - 31 decembrie 2020 cu posibilitate de prelungure perioada 1 ianuarie 2021– 30 aprilie 2021. Cantitatile zilnice, respectiv lunare, variaza functie de numarul pacientilor internati si in contextul limitarii raspandirii infectiei cu SARS–Cov2 Comanda pentru numarul de portii ce vor trebui prepar...
Contractare “ Servicii de Catering – pregatire , preparare si livrare hrana pentru pacienti- “ pentru perioada 1 octombrie 2020 - 31 decembrie 2020 cu posibilitate de prelungure perioada 1 ianuarie 2021– 30 aprilie 2021. Cantitatile zilnice, respectiv lunare, variaza functie de numarul pacientilor internati si in contextul limitarii raspandirii infectiei cu SARS–Cov2 Comanda pentru numarul de portii ce vor trebui preparate si livrate se va face zilnic pana la ora 16.00, telefonic / e-mail , pentru ziua urmatoare, inclusiv pentru portiile de gustare - diabetici . Prepararea si distribuirea hranei se va face 7 zile pe saptamana, de luni pana duminica, inclusiv. Prestatorul are obligatia de a pastra probe alimentare recoltate din toate produsele preparate pentru autoritatea contractanta, timp de 48 de ore, la dispozitia verificarilor achizitorului si/sau a organelor de control abilitate. Livrarea hranei se va face in timp util pentru distribuirea la pacienti conform programului. - Prestatorul işi asuma responsabilitatea ca micul dejun, masa de prânz, gustarea si cina, sa fie conforme normelor legale in vigoare. - Prestatorul isi asuma obligatia ca hrana sa se incadreze in pretul total al alocatiei de hrana conform HG 665/2016 . - Prestatorul se obliga sa preparare hrana in conformitate cu necesitatile calorice si cantitative ale pacientilor, conform meniului comunicat de catre asistentul dietetician. Achizitorul va inainta prestatorului meniul intocmit in avans pe o saptamana in ziua de vineri a saptamanii curente pentru saptamana urmatoare. In cazul in care apar situatii de forta majora si nu se poate respecta meniul stabilit , achizitiorul poate propune o alternativa de meniu, comunicata in timp util, cu cel putin 24 de ore inainte de momentul livrarii, prestatorului. - Prestatorul se obliga sa nu prepare si sa nu livreze alimente nerecomandate pacientilor internati in spital. - Prestatorul se obliga sa nu prepare si sa nu livreze alimente cu continut crescut de grasimi, zahar, sare sau calorii per unitate de vanzare , precum si alimentele neambalate (la vrac) sau neetichetate. - Prestatorul se obliga sa asigure prepararea hranei din produse agroalimentare de calitate, insotite obligatoriu de certificate de calitate şi sanitar veterinare. - Prestatorul se obliga sa asigure conditiile igienico-sanitare prevazute de actele normative in vigoare pentru depozitarea şi pastrarea produselor agroalimentare, respectiv pentru prepararea si livrarea hranei. - Conform caietului de sarcini.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu