Feedback
I.D.: 66897553

Contract furnizare produse

Data publicarii
08.03.22 Exista 159.163 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15800000-6
Pretul estimativ:
6.439,00 RON - 6.439,00 RON
93.552,93 RON - 93.552,93 RON
38.077,29 RON - 38.077,29 RON
46.238,71 RON - 46.238,71 RON
179.549,57 RON - 179.549,57 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
5. PRODUSE DE PANIFICATIE SI PATISERIE, 1. Paine alba feliataProprietăţi organoleptice Aspect-formă regulată,cu coaja netedă, lucioasă, 300grCuloare- brun deschis, aurie, nearsă Miez- elastic, fără urme de făină, fără corpuri străine, elastic fara cocoloase sau urme de faina neframantataGust-fără gust acru, amar sau de mucegaiMiros-placut, caracteristic painii coapte,fără miros de mucegai,petrol etc.Proaspata in...
5. PRODUSE DE PANIFICATIE SI PATISERIE, 1. Paine alba feliataProprietăţi organoleptice Aspect-formă regulată,cu coaja netedă, lucioasă, 300grCuloare- brun deschis, aurie, nearsă Miez- elastic, fără urme de făină, fără corpuri străine, elastic fara cocoloase sau urme de faina neframantataGust-fără gust acru, amar sau de mucegaiMiros-placut, caracteristic painii coapte,fără miros de mucegai,petrol etc.Proaspata in fiecare zi de livrare- conform STAS - ului SR 878/1996Reguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, - proprietăţile organoleptice, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate. 4. PRODUSE AMBALATE, 1. OuaCaracteristici organolepticeAspect: Mari, nesparte, proaspeteOuăle de găină trebuie să faca parte din categoria de greutate L respectiv intre 63 g si 73 g. Categoria de calitate a oualelor trebuie sa fie A. Vor fi stampilate conform normelor in vigoare cu data expirării. Ouale de găină trebuie sa corespunda STAS 142-80. Ele au marcate pe coajă tara de origine,data producerii şi alte informaţii codate numeric. Foarte importantă este prima cifră a codului de pe coaja oului.2. Bors proaspatAmbalat in sticla de 1 l3. CeaiCaracteristici organolepticeAspect: sa corespunda documentelor tehnice normative de produs si normelor sanitare in vigoareConsistenta: diferite sortimente de plante uscate (tei, fructe de padure, menta, sunatoare, musetel), fara adaosuri de substante si corpi strainiAroma si gust: miros si gust placut, specific de ceai din plante. Fara miros inchis de mucegai, ranced sau alt miros particular neplacut, strain.Ambalat in pliculete de 20x 2 gr.4. OrezCaracteristici organolepticeAspect: Curat,bobul intreg, rotund sau lung, fara corpuri straine, ambalat in punga de 1 kgCuloare:albAroma si gust:miros placut fara miros de mucegai, de incins sau alt miros strain.5. Ulei Caracteristici organolepticeAspect: limpede, fără suspensii şi fără sedimentCuloarea:GalbenMiros: plăcute, fără miros şi gust străin, ranced.Proprietatile fizico-chimice- conform reglementărilor sanitare în vigoareAmbalat la bidoane de 1 L.6. Sare bucatarieCaracteristici organolepticeAspect: cristale fine, cu granulatie 0-10 mm, culoare alb-gri, miros si gust caracteristic, umiditate maxima1%.Ambalata in pungi de 1 kg7. SpagheteProprietati organoleptice: Aspect: suprafata neteda, fara urme de faina neframantata, translucide, in ruptura, cu aspect sticlos, fara fisuri, dimensiuni uniforme Culoare: galbena- aurie, uniforma. Miros si gust: caracteristic, fara miros si gust strain, fara scrasnet la masticatie. Proprietati fizico-chimice: - Umiditate, max.13% - Aciditate, grade, max. 3,5 - 4 - Continut de proteina bruta raportat la substanta uscata min. 13,5% Pastele fainoase fierte in apa trebuie sa fie elastice, sa nu se lipeasca intre ele, sa nu formeze cocoloase si sa nu aiba miros sau gust strain. Prin fierbere pastele fainoase trebuie sa-si mareasca volumul de minim 4 ori. Apa in care s-au fiert pastele fainoase poate fi slab opalescenta, dar fara sediment. Nu se admit paste fainoase mucegaite, acrite, rancede, infestate cu insecte sau atacata de rozatoare.Ambalata in pungi de 0.500 kg, termen de valabilitate de cel putin un an de la data receptiei8. ZaharCaracteristici organolepticeAspect: sa corespunda documentelor tehnice normative de produs si normelor sanitare in vigoare, cristale uscate nelipicioase, fara aglomerari.Consistenta:cristal, culoare alb-lucios, fara corpuri straine, zaharoza raportata la suprafata uscata 99,7%, umiditate0,10%.Aroma si gust:gust dulceag, fara miros si gust strainAmbalat in punga de 1 kg9. Paste fainoaseProprietati organoleptice: Aspect: suprafata neteda, fara urme de faina neframantata, translucide, in ruptura, cu aspect sticlos, fara fisuri, dimensiuni uniforme Culoare: galbena- aurie, uniforma. Miros si gust: caracteristic, fara miros si gust strain, fara scrasnet la masticatie. Proprietati fizico-chimice: - Umiditate, % max.13 - Aciditate, grade, max. 3,5 - 4 - Continut de proteina bruta raportat la substanta uscata min. 13,5% Pastele fainoase fierte in apa trebuie sa fie elastice, sa nu se lipeasca intre ele, sa nu formeze cocoloase si sa nu aiba miros sau gust strain. Prin fierbere pastele fainoase trebuie sa-si mareasca volumul de minim 4 ori. Apa in care s-au fiert pastele fainoase poate fi slab opalescenta, dar fara sediment. Nu se admit paste fainoase mucegaite, acrite, rancede, infestate cu insecte sau atacata de rozatoare.Ambalata in pungi de 0.500 kg, termen de valabilitate de cel putin un an de la data receptiei10. MalaiCaracteristici organolepticeAspect: masa granulara mica, omogena si urme de invelis, culoare galben-auriu cu particule albe, miros caracteristic, fara miros strain de mucegai sau ranced, gust placut specific, fara gust amar, fara scrasnet la mestecare, nu prezinta insecte sau acarieni in nici un stadiu de dezvoltare.Caracteristici fizico-chimice: Umiditate la % max.: 14,5; Finete / rest prin sita 1000 microni, % max.: 10; Finete / trece pe sita 355 microni, % max.: 40; Nu contine organisme modificate genetic.Ambalat in pungi de 1kg11. GrisCaracteristici organolepticeAspect: sa corespunda documentelor tehnice normative de produs si normelor sanitare in vigoare, masa granulara mica, omogena si urme de invelis, culoare galben-auriu cu particule albe, miros caracteristic, fara miros strain de mucegai sau ranced, gust placut specific, fara gust amar, fara scrasnet la mestecare, nu prezinta insecte sau acarieni in nici un stadiu de dezvoltareNu contine organisme modificate genetic.Consistenta:culoare alb galbuie, umiditate 14,5%, aciditate 2,2%, cenusa raportata la substanta uscata 0.65%, fara nisip.Aroma si gust:miros placut fara miros de mucegai, de incins sau alt miros strain.Ambalat in pungi de 500 gr12. Faina albaCaracteristici organolepticeCuloare si aspect:alb-galbui cu nuanta cenusie Cal.000, ambalata in pungi de hartieMiros si gust: Specifice , de faina de grau, fara gust si miros straine de mucegai. Gust dulceag, fara scrasnet la mestecareProprietatile fizico-chimice in limitele normelor legale.13. CerealeAmbalat in pungi de 500 gr14. Apa mineralaImbuteliata bidon de 1.5 Litri15. Biscuiti Belvita 50 gr/pachetAmbalat in pachet 50 gr16. Biscuiti Maia 120 gr./pachetAmbalat in pachet 120 gr17. Biscuiti Poieni 44gr. /pachetAmbalat pachet 44 gr18. Drojdie uscataAmbalat in pachet de 7 gr19. EsenteCaracteristici organolepticeAroma alimentara ambalata in fiole 2 mlAspect: lichid limpede, fara sedimentculoare si miros specific aromei, fara miros strain20. Stafide galbeneAmbalat in pungi de 1000 gr21. Zahar vanilat Plic masa neta 8 g. 3. FRUCTE SI LEGUME CONSERVATE, 1. Rosii taiate in bulionCaracteristici organolepticeAspect:Rosiile intregi decojite, sanatoase, fara pete, cu gust placut procent rosii 80%, ambalate in borcane de 400 gr, termen val. 1 an de la atribuirea contractului.Culoare: Roşu deschis până la roşu cărămiziuCapacul cutiei/borcanului nebombat, fără pete de rugină la exterior. După deschiderea cutiei/borcanului nu se degajă nici un gaz, iar produsele alimentare din interior au toate proprietăţile organoleptice normale.Fara conservanti, produs natural.Reguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate.2. Amestec de legume pentru ciorbaReguli pentru verificarea calităţii Ambalat in pungi de 400 grVerificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate3. Fasole pastai congelateReguli pentru verificarea calităţii Ambalat in pungi de 400 grVerificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate4. Dulceata fructeCaracteristici organolepticeAspect: Masă gelificată de fructe care se întinde neînsemnat pe o suprafaţă orizontală. Nu se admite zaharisirea.Miros şi gust Gust plăcut, dulce sau dulce-acriu. Fara miros şi gust străin, ambalat in borcane de 360-370 gr, termen val. 1 an de la atribuirea contractuluiCuloare: Omogenă, corespunzătoare fructelor din care este fabricat gemulReguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate.5. Gem de fructeCaracteristici organolepticeAspect: Masă gelificată de fructe care se întinde neînsemnat pe o suprafaţă orizontală. Nu se admite zaharisirea.Miros şi gust Gust plăcut, dulce sau dulce-acriu. Fara miros şi gustEtichetat, ambalat in borcane de 340gr6. Pasta tomate Caracteristici organolepticeAspect: masa omogenă, densă, fin strecurată, fără corpuri străine (seminţe, pieliţe, frunze, peduncule, etc.), fără semne de alterare (mucegai, fermentaţie, etc.) ;Miros si gust: naturale, specifice concentratelor de tomate, fără gust şi miros străin (de afumat, ars, fermentare, mucegai, etc.); nu se admite gust amar sau acru; la bulionul sau pasta cu adaos de sare, se admite un gust sărat a cărui intensitate variază în funcţie de adaosul de sare. Fara conservanti, produs natural.Culoare: culoare rosie intensa pana la rosu caramiziu de concentratie 28%.Pasta de tomate ambalata in borcane de 380 gr.Termen de valabilitate min. 1an de la atribuirea contractului, fara conservanti.Capacul cutiei/borcanului nebombat, fără pete de rugină la exterior. După deschiderea cutiei/borcanului nu se degajă nici un gaz, iar produsele alimentare din interior au toate proprietăţile organoleptice normale.Reguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate.. 1. CARNE SI PRODUSE DIN CARNE, 1. Piept de pui dezosat-congelatProprietăţi organoleptice Stare termică: congelat; - aspect: piept de pui dezosat, fără piele, curat, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; suprafaţă umedă, nelipicioasă; Culoare: caracteristică speciei, roz, uniforma. - consistenţa musculaturii: fermă şi elastica, bine îmbrăcat cu muşchi, carnea sternală flexibilă, fără piele, fără părţi osoase, bine fasonat,calitate.Miros: la suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, placut, fără miros străin. - parte necomestibila 0; Etichetat, ambalat caserole, pungi cu clemă metalică de max. 1 -1,2 kg. -congelat fara piele si os, cu aspect placut, conform d.p.d.v organolepticReguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, - proprietăţile organoleptice, - starea termicăCu certificate de calitate, certificate de conformitate.LA MOMENTUL LIVRARII PRODUSUL VA AVEA MAXIM 10 ZILE CALENDARISTICE DE LA DATA CONGELARII2. Sunca de puiProprietati organoleptice Aspect: specific;Culoare: culoare specifică;Miros: caracteristic normal, placut, fără miros străinConsistenţă: Fermă atât la suprafaţă cât şi în secţiune, substanţe grase max. 30 %, sare max. 3 %.Etichetat, Se livreaza ambalat la 0.500 Kg.Reguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, - proprietăţile organoleptice, - starea termicăCu certificate de calitate, certificate de conformitate.3. Ficat de pui congelatProprietati organoleptice Stare termică: produs congelat; Ficatul de pui răcit în condiţii care să asigure în profunzime temperatura de maximum - 12°C; la ciocănire dă un sunet clar. Aspect – curat, fără vezică biliară, grăsime şi alte impurităţi, bine curatate de cheaguri sau sange, nemurdarit de continut intestinal sau de alte impuritati, intreg din punct de vedere anatomic, sa aibe consistenta normala, nemodificata, cu miros caracteristic. Nu trebuie sa prezinte pete negre, semne de infestare cu paraziti. Consistenta – ferma si elastica, atat la suprafata cat si in sectiune. Culoare – la suprafata, pelicula rosie de nuanta caracteristica. Miros si gust – caracteristic, nu se admit mirosuri straine; - parte necomestibila 0; Etichetat, Se livrează congelat, ambalat în pungi din plastic sau caserole congelat/kg, 0.500 Kg. punga. Ambalajele individuale se închid prin termosudare, cu clemă metalică, în vid sau în caserole. Reguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, - proprietăţile organoleptice, - starea termicăCu certificate de calitate, certificate de conformitate.LA MOMENTUL LIVRARII PRODUSUL VA AVEA MAXIM 10 ZILE CALENDARISTICE DE LA DATA CONGELARII4. Pulpe de pui dezosate congelateProprietăţi organoleptice Stare termică: produs congelat; Pulpe de pui răcite în condiţii care să asigure în profunzime temperatura de maximum - 12°C; la ciocănire dă un sunet clar.Aspect: pulpe de pui curate, intregi,proaspete, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; suprafaţă umeda, dar nelipicioasă; fara oase rupte proeminente (fracturi deschise); fara contuzii severe. Culoarea pielii: caracteristica tipului si calitatii; roz, calitate superioara. Consistenţa musculaturii: fermă şi elastica, nu se admite consistenta inmuiata. Miros: la suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, placut, fără miros străin. -parte necomestibila 0; Etichetat, ambalat in pungi la 1-1.2 kg fara gheata. Pe eticheta se mentioneaza starea termica a carnii, tara de provenienta, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de pastrare.Reguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, - proprietăţile organoleptice, - starea termicăCu certificate de calitate, certificate de conformitate.LA MOMENTUL LIVRARII PRODUSUL VA AVEA MAXIM 10 ZILE CALENDARISTICE DE LA DATA CONGELARII. 2. PRODUSE LACTATE, 1.Smantana 20% grasimeCaracteristici organolepticeAspect: masă omogenă, fără impurităţiConsistenţa: vascoasa, fără aglomerări de grăsime sau substanţe proteiceCuloare: albă până la alb-gălbui, uniformă în toată masaMiros si gust: placut, caracteristic, slab acrisor, aromat, specific de fermentatie lactica, fara gust si miros strain.-continut de grăsimi 20%Etichetat, ambalat. Termen de valabilitate minim 7 zile de la receptieMiros: nu se admit gusturi şi mirosuri străine: de amar, de iod, de furaj, de fermentaţie străină ( de ex. butirică), de chimicale, metalic etc.Etichetat, Ambalat in cutii de platic cu masa de 300 gr Reguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, - proprietăţile organoleptice, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate.2. Branza telemea vaca fara sareGrasime: 43%Caracteristici organolepticeAspect: masă compactă, legată, de consistenţă uniformă, se rupe uşor fără a se sfărâma, bucăţi întregi, cu suprafaţă curata.Culoare: albă, până la albă cu nuanţă gălbuie, uniformă în toată masa.Gust: plăcut, specific brânzei maturate din lapte de vacă.Miros: nu se admit gusturi şi mirosuri străine: de amar, de iod, de furaj, de fermentaţie străină ( de ex. butirică), de chimicale, metalic etc.Reguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, - proprietăţile organoleptice, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate.3. IaurtCaracteristici organolepticeAspect şi consistenţă: coagul de consistenţă fermă, cremos, fără bule de gaz, nu exprimă zer sau elimină max. 2%; la rupere are aspect granular poros.Culoare: albă de lapte, uniformă sau cu nuanţă slab gălbuieMiros şi gust: specific de iaurt, plăcut acrişor, fără gust sau miros străin Grăsime, min.2,8% Ambalat pahar 140 grTermen de valabilitate minim 7 zile de la receptieReguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate.4. SanaCaracteristici organolepticeAspect: masă omogenă, fără impurităţiConsistenţa: vascoasa, fără aglomerări de grăsime sau substanţe proteiceCuloare: albă până la alb-gălbui, uniformă în toată masaMiros si gust: placut, caracteristic, slab acrisor, aromat, specific de fermentatie lactica, fara gust si miros strain.Etichetat, Ambalat in sticle de 330ml/sticla 3,6% grasime5. CascavalCaracteristici organolepticeAspect: Pastă fină, onctuoasă, compactă, omogenă, uşor elastică, la rupere se desface în fâşii; cu rare sau mici ochiuri de fermentare; roti avand coaja sau suprafaţa neteda, curată, fără cute sau goluri, fără pete sau crăpături;pot fi acoperite cu o peliculă protectoare uniformă, avizată conform dispoziţiilor sanitare în vigoare.Culoare: alb-gălbui până la galben, uniformă în toată masa. Gust si miros: gust si miros plăcut, potrivit de sărat, caracteristic caşcavalului provenit din lapte de vacă, fără gust si miros străin.-grăsime raportată la substanţa uscată min.45.Etichetat, ambalat bucati de 400-500 grReguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, - proprietăţile organoleptice, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate.6. Lapte prafCaracteristici organolepticeAspect: pulbere fina omogena, obtinut din lapte crud prin pulverizare si uscare.Culoare: culoare alba sau usor galbuie, fara impuritati si particule colorate. Miros si gust : tipic de lapte praf, fara mirosuri si gusturi straineProprietati fizico-chimice: substanta uscata:min.96,5% , umiditate: max. 4 %, proteine 34 %, lactoza: max. 54 %, continut de grasime 26%-28%punga 0.380 grReguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate.7. UntCaracteristici organolepticeAspect: suprafata neteda, lucioasa, fara coaja si fara pete de mucegai, pasta curata, fina omogena, rare goluri de aer, fara cristale de saruri de topire, cu ingrediente uniform repartizate. Culoare: alb-galbuie, sau caracteristica ingredientelor folosite. Miros si gust: placut, potrivit de sarat Ambalare: 180-200 gr pachetReguli pentru verificarea calităţii Verificarea calităţii se face pe loturi. La fiecare lot se verifică: - ambalarea, - marcarea, - proprietăţile organoleptice, Cu certificate de calitate, certificate de conformitate..
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu