41. PATEU DE FICAT,
Pate de ficat pasăre, calitatea I, cu cheiţă, recipiente nebombate, nede formate, etichetate vizibil, conform legislatiei etichetarii , inchisa etans fara fisuri sau scurgeri, corect si vizibil marcate: producator, cantitate neta, ingrediente, valoare energetica, data fabricatie, termen valabilitate,conditii de pastrare (conform legislatiei etichetarii ). Ficat minim 45%, ficat in 100 gr ...
41. PATEU DE FICAT,
Pate de ficat pasăre, calitatea I, cu cheiţă, recipiente nebombate, nede formate, etichetate vizibil, conform legislatiei etichetarii , inchisa etans fara fisuri sau scurgeri, corect si vizibil marcate: producator, cantitate neta, ingrediente, valoare energetica, data fabricatie, termen valabilitate,conditii de pastrare (conform legislatiei etichetarii ). Ficat minim 45%, ficat in 100 gr produs, pasta alifioasa omogena , culoare galbui-roz, culoare specifică ficatului fiert, gust şi miros caracteristice ingredientelor folosite, fără gust şi miros străin.cutie *100 gr.,aspectul ambalajului interior : cutii vernisate i interior, fara pete de sulfurade fier. cant minima -1200 buc -cant maxiam 2000 buc.
42. PATEU FICAT PORC,
Pate de ficat porc, calitatea I, cu cheiţă, recipiente nebombate, nede formate, etichetate vbizibil, legislatiei etichetarii , inchisa etans fara fisuri sau scurgeri, corect si vizibil marcate: producator, cantitate neta, ingrediente, valoare energetica, data fabricatie, termen valabilitate,conditii de pastrare (conform legislatiei etichetarii ). Ficat minim 45%, ficat in 100 gr produs, pasta alifioasa omogena , culoare galbui-roz, culoare specifică ficatului fiert, gust şi miros caracteristice ingredientelor folosite, fără gust şi miros străin.cutie *100 gr.,aspectul ambalajului interior : cutii vernisate i interior, fara pete de sulfurade fier. cant minima 1200 cutii- cant maxima 2000 cutii.
26. LAPTE PRAF,
Lapte praf alimentar, cal I, min.26% grasime( grasimi si proteine provenite din grasimi animale , nu grasimi vegetale)), 15 %-18% proteine, solubilitate 99%.Aspect pulbere fina , omogena , fara vaglomerari , fara particule arse si fara corpuri straine. Culoare alb-galbuie , umiditate max 3, solubilitate:instant; sa fie bine ambalat, se accepta orice forma de ambalare (punga hartie, polietilena, sac, maxim 5 kg etc; ), etichetat vizibil . Etichetarea si ambalarea sa fie conform normelor sanitar veterinare in vigoar e si conform legislatiei etichetarii.cant minima 250kg- cant maxima 400 kg.
30. MAZARE BOABE CONSERVATA,
boabele de mazare trebuie sa fie verzi ,fragede, suculente, nefainoase, suficient de dezvoltate si gust si miros placut caracteristic legumelor fierte ; Lichidul din recipient trebuie sa fie limpede , fara sedimente. Nu se admite gust sarat , acru sau de mucegai . Nu se admit corpuri straine, cu exceptia resturilor de pastai care se admit in proportie de 2‰ din masa totala a boabelor., ambalaj *720 ml inchis ermetic returnabil etichetate vizibil( dat a fab, dat expirarii, lot, producator, etc..) ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina. ( Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii) cant minima 350 buc - cant maxima 600 buc.
34. OREZ,
Aspect: orez bob rotund, intreg, fara impuritati..Nu are sparturi, Gust, miros: caracteristic fara gust sau miros strain.ambalat *1 kg, inchis ermetic .Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii( denumire sortiment, lot, data fab., data valabilitate, lot fabricatie, ) cant minima -700 kg - cant maxima 1200 kg.
9. CASTRAVETI IN OTET,
Castraveţi în oţet întregi, sănătoşi, fără pete, consistenţă tare, lichid cu aspect limpede, ambalaj *720 ml inchis ermetic returnabil etichetat vizibil( dat a fab, dat expirarii, lot, producator, etc..) ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina. Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetari. cant minima 70 buc- cant maxima 120 buc.
6. BRANZA TOPITA,
Produsul va fi bucati in forma triunghiulara * 17.50-18 gr/triunghi bucati ambalate in folie de aluminiu termosudabila, care la randul lor sunt ambalate in cutii de carton si /alte tipuri de ambalaje si etichetat conform cerintelor legislatiei etichetarii (denumire produs , data fab. Data exp. Cant.neta ,lot,. conditii de pastrare si depozitare, denumire producator , etc…). Gramajul cutiei va fi de 140 grame.( 8 triunghiuri /cutie) Aspectul produsului va fi : suprafata neteda, curat, fin, omogen, consistenta moale de crema untoasa, miros placut caracteristic), cant.minima 800 cutii- cant.maxima 1300 cutii.
27. MALAI GRISAT,
Malai grisat ( din faina de porumb),curat fara impuritati, culoare galbena portocalie, specifica porumbului din care provine, cu particule alb –galbui, fara urme de tarate,miros caracteristic , gust placut , fara scrasnet la mestecare(prezenta nisipului) ambalat pungi de 1 kg , inchise ermetic calitatea I. Etichetarea PRODUSULUI trebuie sa respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii( denumire produs, data fab. Data expirarrii, mod pastrare , producator, tara de provenienta, etc…) cant minima 220 kg- cant maxima 350 kg.
33. NAPOLITANE,
Napolitane cu diverse creme(vanilie,cacao, lamaie), suprafata fagure, crocanta, foarte subtire, uscata si umpluta cu crema aromata, gust dulce, placut, miros specific.60 -65 gr.pachet Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii( denumire sortiment, lot, data fab., data valabilitate, lot fabricatie, CANT MINIMA - 1200 BUC - CANT MAXIMA 2000 BUC.
18. FASOLE BOABE,
Fasole boabe uscată, curată fără impurităţi, neatacată de dăunători, bob întreg, culoare albă, de marime constanta , fara pietre sau pamant. Timp scurt de fierbere –maxim 60 minute. ambalată în pungă transparenta (5 -10 kg) – etichetate : denumire sortiment, data valabilitate, producator , lot, cant.minima- 60 kg- cant maxima 100 kg.
21. FIDEA/TAIETEI,
Produs fabricat din faina de grau de calitate superioara,apa potabila cu ou,ASPECT: suprafata neteda, fara striatiuni, fara urme de faina . Miros si gust caracteristic , fara miros, gust strainsi/sau mucegai. Dupa fierbere (4-8 min) trebuie sa fie elastice, sa nu se lipeasca intre ele, sa-si pastreze forma, sa nu fie sfaramate., Culoare alb-galbuie, uniforma, sa nu fie sfaramate.ambalare punga 3-5 kg- ambalaj inscriptionat: lot, termen valabilitate , conditii pastrare, cantitate neta.. Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii), cant minima 120 kg -cant maxima 200 kg.
40. PASTE FAINOASE (SPAGHETE, MELCI, SPIRALE, PENE, etc...),
Paste fainoase vrac (spaghete,spirale, melci scoici, penne, tuburi) , intregi, cal. superioara, suprafata neteda , fara striatiuni, fara urme de faina, fara crapaturi, culoare alb galbuie, uniforma , miros si gust caracteristic, placut fara gust si miros strain sau de mucegai, fara corpuri straine. Dupa fierbere sa ramana intregi, elastice sa nu se lipeasca intre ele.Ambalate in pungi etichetate conform cerintele legislatiei etichetarii ( denumire produs ,producator, cantitate, , , data fabricatie, termen valabilitate,conditii de pastrare, etc ambalaj de maxim 5 kg, cant minima 650 kg - cant maxima 1100 kg.
28. MARGARINA,
Tartinanabila,ambalata la cutii de 500 gr, obtinuta din uleiuri vegetale calitate superioara, masa omogena, lucioasa fara picaturi de apa sau goluri de aer in sectiune; culoare de la alb-galbui la galben, in toata masa, gust si miros placut , aromat specific, fara miros sau gust strain( amar, ranced, etc.) etichetat e vizibil (data fab, dat expirarii, lot, producator, continut, etc) Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii) CANT MINIMA 420 CUTII-CANT MAXIMA -700 CUTII.
16. BISCUITI CU CREMA,
Pachet * intre 22-25 gr, bine copti cu pori fini fara goluri si crema cacao sau vanilie uniform repartizata,culoare galben auriu , pentru biscuit. Nu se admit creme la prepararea carora au fost utilizati coloranti sintetici sau alti aditivi alimentari care depasesc limitele impuse de legislatia in vigoare. Eticheteti: denumire producator , denumire sortiment, data fabricatiei , termen valabilitate , conditii de pastrare, cantitate neta, Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii. cant minima- 2050 buc- cant maxima 3500 buc.
54. ZARZAVAT CIORBA,
Zarzavat pentru ciorbă (rosii, ardei, morcovi, telina, pastarnac, verdeata, sare) , legumele au consistenţă tipică produselor fierte, fără a fi înmuiate excesiv, culoarea cât mai apropiată de cea a materiilor prime proaspete, neprelucrate, lichidul din conservele sterilizate să fie limpede, produs natural fara conservanti ambalaj *720 ml ( minim 430 gr produs net) inchis ermetic returnabil etichetat vizibil( data fab, dat expirarii, lot, producator, continut etc..) ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina. ( Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii). cant minima 1200 buc- cant maxiam 2000 buc.
19. FASOLE GALBENA CONSERVATA,
Pastai fasole galbena, taiate, selectate, spalate,sa nu fie atoase, fibroase , fara conservanti, coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi. Produs obtinut din fasole proaspata, curata, fara frunze sau tulpini.ambalaj *720 ml ( minim 396 gr produs net) inchis ermetic returnabil etichetat vizibil( data fab, dat expirarii, lot, producator, continut, etc..) ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina. ( Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii) cant minima - 2050- cant maxima 3500 buc.
39. PASTA TOMATE,
Pastă tomate, masă omogenă, densă, fin strecurată, fără corpuri străine, fără semne de alterare (mucegai,fermentaţie, etc.), culoare roşie intensă, uniformă în toată masa, miros şi gust naturale, sa nu contina zahar si amidon, specifice concentratelor de tomate (28%), fără gust şi miros străin, ambalaj *720 ml inchis ermetic returnabil etichetat vizibil( data fab, dat expirarii, lot, producator, continut etc..) ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina. ( Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii) cant minima 875 buc- cant maxima 1500 buc.
45. ROSII IN BULION,
Rosii intregi in bulion ingrediente:rosii,apa,bulion,sare, fara zahar , fara coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi. Produs obtinut din rosii proaspete, curate, ambalaj *720 ml( 640-680 gr produs net) inchis ermetic, returnabil , etichetat vizibil( data fab, dat expirarii, lot, producator, continut etc..) ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina. ( Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii), cant.minima 875 buc- cant maxima 1500 buc.
50. SPANAC FRUNZE,
Frunze de spanac, taiate, selectate si spalate bine fierte, acoperite de lichid; culoare verde pana la verde inchis,fara frunze ofilite ingalbenite, caracteristica spanacului fiert; gust si miros specific spanacului fiert, fara gust sau miros strain.fara corpuri straine , fara conservanti , arome artificiale sau amelioratori interzisi, ambalaj *720 ml inchis ermetic, returnabil etichetat vizibil( data fab, dat expirarii, lot, producator, continut etc..) ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina. ( Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii) cant minimam 875 buc cant maxiam 1500 buc.
23. GOGOSARI IN OTET,
Contine gogosari feliati, sanatosi fara pete sau lovituri mecanice, sterilizati in otet alimentar cu gust acrisor si miros specific, aromatizat cu boabe de mustar , piper, coriandru, foi de dafin, apa. Produs natural fara conservanti. Borcane inchise ermetic.* 720 ml ( intre 640-670 gr produs net) inchis ermetic returnabil etichetat vizibil( data fab, dat expirarii, lot, producator, continut, etc..) ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina. ( Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii) cant minima 60 buc- cant maxima 100 buc.
38. PARIZER DIN PIEPT DE PUI,
PRODUS FIERT DIN CARNE DE PUI. Forma caracteristica membranelor naturale sau artificiale folosite, consistenta elastica, rozalie, uniforma, fara corpuri straine.Aspectul exterior: suprafata curata, nelipicioasa, fara aglomerari de apa si grasime la capetele batoanelor sau sub membrana .Pe eticheta se mentioneaza lotul produsului, termenul de valabilitate , conditii de pastrare , ingrediente (Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii) cant minima 175 kg- cant maxiam 300 kg.
25. IAURT NATURAL,
Iaurt natural extra, grăsime pana la 3%, consistenţă cremoasă, fără bule de gaze, culoare albă, uniformă, miros şi gust specific de iaurt, plăcut, acrişor, fără gust sau miros străine.Iaurt, obtinut din lapte de vaca pasteurizat ambalat miros si gust specific de iaurt ambalat in cutie de plastic sau pahar de 140 gr inchis ermetic , etichetat cu respectarea legislatiei etichetarii ( data fab, data exp. producator, cantitate , conditii de pastrare, etc) .cant minima 3000 buc - cant maxima 5000 buc.
46. SALAM DE VARA,
Produs obtinut din carne vita/porc . Suprafata cu învelis continuu, nedeteriorat, aderent la compozitie cu incretituri de culoare rosie-bruna.Compozitie compacta lucioasa, masa bine legata, fara aglomerari de grasime.. Nu se admit in masa compozitiei pori si goluri de aer mai mari de 1-2mm. Gust si miros placut caracteristic produselor maturate ,ingredientelor si condimentelor utilizate, fara gust sau miros strain etichetat vizibil ( denumire producator , termen de valabilitate , a se consum de prefeinta inainte de…informatii nutritionale , ingrediente, conditii de pastrare/depozitare , etc..)Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii cant minima 120 kg- cant maxima 200 kg.
13. COMPOT DE FRUCTE,
Compot (prune, caise ,visine, etc...) fructele complet acoperite cu sirop, de dimensiuni apropiate, fără codiţe, frunze, aspectul siropului limpede, culoarea fructelor caracteristică, nesfărâmate, gustul şi mirosul plăcut.Compot diverse fructe(piersici,caise,visine,prune,)ambalaj * ambalaj *720 ml ( minim 320 gr produs net), inchis ermetic returnabil etichetate vizibil( dat a fab, dat expirarii, lot, producator, etc..) ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina. ( Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii) .CANTITATE MINIMA 1750 BUC-CANT MAXIMA 3000 BUC.
22. GEM FRUCTE PORTIONAT,
Gem cu pulpă fructe, calitate superioară, continut100% fruct, aspect şi consistenţă masă gelificată şi onctuoasă de fructe, care nu curge pe suprafaţă orizontală, miros şi gust caracteristice fructelor, gust plăcut, dulce sau dulce-acrişor, culoare corespunzătoare fructelor din care este fabricat gemul - Ambalare – casoleta/caserola din plastic cu capac din folie de aluminiu imprimata cu eticheta produsului; greutatea neta 20 grame, etichetat vizibil (data fab, dat expirarii, lot, producator, continut, etc Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii) cant .minima 20500 buc - cant maxima 35000 buc.
29. MAZARE VERDE CONGELATA,
boabe de mazare de culoare verde, fara devieri de culoare, neatacate de boli sau daunatori, gust si miros placut ,congelata in pungi intre 5-10 kg, inchise ermetic, va avea datele de identificare corespunzatoare din punct de vedere organoleptic.Produsul ese marcheaza prin atasarea unei etichete care cuprinde urmatoarele informatii: denumire producator, denumire sortiment data fabricatiei si termenul de valabilitate, conditii de pastrare, cantitate neta), cant minima 235 kg - cant. maxima 400 kg.
48. SMANTANA,
Smântână, masă omogenă, fără impurităţi, consistenţă vâscoasă, fără aglomerări de grăsime sau substanţe proteice, culoare albă până la alb-gălbui, uniformă în toată masa, miros şi gust plăcut, caracteristic, slab acrişor, aromat, specific de fermentaţie lactică, fără gust şi miros străin, conţinut de grăsimi maxim 12 %. provenita din laptele de vaca ( ambalaj cutie/galetusa 1-2 kg, etichetata : data fab. dat excp. producator , mod de pastrare Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii cant minima 250 kg- cant maxima 400 kg.
10. CASCAVAL DIN LAPTE DE VACA,
Cascaval din lapte de vacă, pastă fină, onctuoasă, compactă, omogenă, uşor elastică, culoare alb-gălbui până la galben, uniformă în toată masa, gust şi miros plăcut, potrivit de sărat, caracteristic caşcavalului provenit din lapte de vacă, fără gust şi miros străin, grăsime raportată la substanţa uscată, max.45%.calup 1-2 kg etichetat data fab.data exp., producator , mod de pastrare si depozitare) . Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii. CANT. minima 70 kg- cant maxima 120 kg.
49. SPATA PORC fara os congelata,
Dezosata, degresata congelata ,nu contine aglomerari de slanina, flaxuri tari, cheaguri de sange, aponevroze, tendoane, carne sangerata, fragmente de os si impuritati. Ambalaj: punga plastic din folie termocontractibila , maxim 5 kg. Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii( denumire produs, descrierea produsului, conditii de pastrare, data fabricatiei, valabilitate, lotul produsului, , greutatea neta a produsului, tara de provenienta , starea termica). cant minima 700 kg- cant maxiam 1100 kg.
2. BRANZA PROASPATA DE VACI,
Brânză de vaci proaspătă, grăsime maxim 6%, pastă omogenă, curată, fără scurgere de zer, pastă fină, moale, cremoasă, nesfărâmicioasă, de culoare albă până la alb-gălbuie, fără gust şi miros neplăcut, ambalaj cutie sau pungă 1kg, eticheta: den.producator, den.sortiment,data fab.data exp., conditii de pastrare, cantitate neta Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii. .Branza proaspata,obtinuta din lapte de vaca. cant.minima 350 kg - cant maxima 600 kg.
20. FASOLE GALBENA CONGELATA,
Pastai fasole galbena, taiate, selectate, spalate. Produs obtinut din fasole proaspata, curata, fara frunze sau tulpini. AMBALAJ 5-10 KG, etichetat vizibil( data fab, dat expirarii, lot, producator, continut, etc..) ( Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii), cant minima 320 kg- cant max 550 kg.
12. CEAPA USCATA,
Ceapa intreaga, sanatoasa, fara umiditate exterioara anormala, fara lovituri mecanice, neincoltita, fara defecte provocate de boli sau daunatori, fara gust sau miros strain., sa nu fie in stare de vegetatie(incoltiri), , bulbi cu diametrul de cca 5-6 cm , sanatosi , suficient de tari , gust miros placut ambalata in (sac de plasa 5-10 kg) avand datele de identificare corespunzatoare din punct de vedere organoleptic.Produsul ese marcheaza prin atasarea unei etichete care cuprinde urmatoarele informatii: denumire producator, denumire sortiment data fabricatiei si termenul de valabilitate, conditii de pastrare, cantitate neta)cant.minima -850 kg -cant maxima 1400 kg.
32. MORCOVI PROASPETI,
Morcovi cal I cu aspect neted, proaspăt, întregi,neramificati,nelemnificati, curaţi, sănătoşi, cu diametrul 30-50 mm, fără defecte cauzate de boli si dăunători, fără umiditate exterioară anormală, fara pamant , nisip sau orice alte corpuri straine, sanatosi, fara defecte cauzate de daunatori, fara lovituri mecanice.f Produsul ese marcheaza prin atasarea unei etichete care cuprinde urmatoarele informatii: denumire producator, denumire sortiment data fabricatiei si termenul de valabilitate, conditii de pastrare, cantitate neta) ambalata in (sac de plasa intre 5-10 kg) avand datele de identificare corespunzatoare din punct de vedere organoleptic. cant.minima 800 kg -cant maxima 1350 kg.
52. VARZA ALBA,
Varză albă, calitatea I, aspect proaspăt, întreagă, complet formată, fara frunze vestejite , îndesată, necrăpată, sănătoasă, curată, fără dăunători, mărime medie ( sa nufie mai mica de 400 gr.). ambalata corespunzator sa suporte transportul si manipularea , i saci de 5-10 kg, avand date de identificare corespunzatoare din punct de vedere organoleptic . Produsul se marcheaza prin atasarea unei etichete care cuprinde cel putin urmatoarele informatii Şdenumire producator, localitate, denumire sortiment , conditii de pastrare, cantitate neta, etc..cant minima 1200 kg- cant maxima 2000 kg.
53. ZAHAR ALB,
Zahar alb. Cal.I aspect: uscat, in cristale de granulatie omogena, liber curgatoare, , fara miros nespecific, fara depuneri la fierbere.Cristale de zahar de marime medie, uniforme, de culoare alba, liber curgatoare. Dulce, fara miros sau gust strain pungi de hartie sau plastic de 1 kg . Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii( denumire produs, conditii de pastrare, data fabricatiei, valabilitate, numar lot,producator, )cant minima 950 kg-cant maxima 1600 kg.
8. CARTOFI,
Cartofi calitate superioară, aspect normal caracteristic soiului, proaspeţi, sănătoşi, întregi (minim 95%), curaţi, acoperiţi bine de coajă, tari, neîncolţiţi, fără defecte externe sau interne care să afecteze calitatea, lipsiţi de umezeală externă anormală, fără miros sau gust străin, culoare galbenă sau roşie.Cartofi din productia anului 2021 ambalati la saci de plasa de 20 -25 kg , etichetati : producator, cantitate neta, conditii de pastrare si depozitare etc...Cant,minima 6000 kg - cant maxima 10000 kg.
35. OTET DIN VIN,
Obtinut prin metoda clasica de fermentatie naturala sa fie limpede, sa nu aiba depuneri, ambalat la recipient de 1 l , cant minima -14 l- cant maxima 24 litri.
44. PULPE PUI intregi CAL SUPERIOARA,
Pulpe de pui intregi fara spate congelate curate, ingrijit prelucrate,fara impuritati, suprafata neteda, nelipicioasa, suprafata cutanata, fara a fi lipicioasa si fara a prezenta semne de alterare,calitate superioara, fara gust si miros strain (de ranced, alterat, inchis). ambalaj intre 5-10 kg , Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii( denumire produs, descrierea produsului, conditii de pastrare, data fabricatiei, valabilitate, numar lot, , greutatea neta a produsului, tara de provenienta , starea termica).cant minima 2800 kg- cant maxima 4500 kg.
17. FAINA ALBA,
Faina alba, aspect masa pulverulenta, culoare alb-galbui cu nuanta curata, miros placut specific fainii de grau, fara miros de mucegai sau incins sau alt miros produs ambalat in pungi de 1 kg, inchise ermetic .Etichetarea produsului trebuie sa respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii.( lot, termen valabilitate, conditii de pastrare , Producator, etc…)CANT MINIMA 150 KG - CANT MAXIMA - 250 KG.
4. BRANZA TELEMEA VACA,
Prepara din lapte de vaca integral sau standardizat, pasteurizat, coagulat cu cheag prin adaugare de culuturi lactice specifice, conservat prin sarare cu clorura de sodiu max. 2.5% in produs, grasime 42%. branza moale, proaspata, sub forma de calupuri .Proprietati organoleptice: Aspect exterior: bucati intregi cu suprafata curata, se admit urme de sedila sau crapaturi la suprafata. Aspectul in sectiune: pasta curata, uniforma, se admit rare goluri de presare, sau de fermentare, nu se admite pasta neomogena, impuritati, roscata, galbena su cu mecegai si nici aspect buretos.Consistenta: Masa compacta legata, uniforma, se rupe usor, fara a se sfarama. Culoare alba cu nuante de galben, uniforma in toata masa. Gust si miros : placut specific branzei telemea din lapte de vaca, dulceag acrisor, slab sarata.Fara gusturi sau mirosuri straine : de amar, de iod, de furaj, de fermentatie straina ( de ex. butirica), de chimicale, metalic etc..Cutie de maxim 15 kg, ambalaj etichetat : denumire produs , data fab. Data exp. Cant.neta , conditii de pastrare si depozitare, denumire producator , localitatea, lot ul de fabricatie ( Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii). cant.minima 450 kg - cant maxima 700 kg.
47. SARE ALIMENTARA IODATA,
Sare de masa iodata marunta, ambalata la pungi sau cutii de 1 kg, etichetata corespunzator. Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii . cant minima 12 kg- cant maxima 20 kg.
3. BRANZA TELEMEA NESARATA (CAS),
Branza de vaca fabricata din lapte pasteurizat, produs romanesc. Aspect: bucati intregi,pasta omogena, curata fara scurgeri de zer.
Consistenta: pasta fina, cremoasa, nesfaramicioasa, Culoare alba pana la alb-galbuie uniforma in toata masa. Miros si gust: placut caracteristic de fermentatie lactica, fara miros si gust strain( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii, etc) Etichetare: denumire produs , data fab. Data exp. Cant.neta , conditii de pastrare si depozitare, denumire producator , localitatea, lot (Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii.) Recipient /cutie /galeata maxim 5 kg ). cant.minima 450 kg - cant.maxima 700 kg.
51. ULEI DE FLOAREA SOARELUI,
Ulei comestibil, dublu rafinat cu miros şi gust plăcut, aspect limpede, fără impurităţi, produs oleaginos, din floarea soarelui, ambalat la litru , recipiente curate, inchise ermetic, etichetate vizibil . Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii( denumire produs, conditii de pastrare, data fabricatiei, valabilitate, numar lot,producator, )cant minima 700 l- cant maxima 1200 l.
43. PIEPT DE PUI DEZOSAT FARA PIELE CONGELAT,
Piept de pui dezosat, fara piele, fara cheaguri mari de sange, resturi de organe, culoare specifica pieptului de pasare, fara miros strain, produs congelat . Ambalare: caserola infoliata sau punga polietilena de 1 – 2 kg ,;numarul codului de produs, denumirea produsului, descrierea produsului, conditii de pastrare, expira la:, numar lot, , greutatea neta a produsului, tara de provenienta , starea termica,Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii cant minima 950 kg - cant maxima 1600 kg.
31. MERE ROSII/GALBENE,
Mere roşii/galbene/verzi, fructe sănătoase, curate, fara pete, lipsite de materii străine vizibile, fara lovituri , fara stricaciuni, neatacate de boli, suprafaţă lucioasă de culoare rosie/galbenă/verde intensă, pulpă netedă, suculentă de culoare alb-galbuie, gust dulce-acrişor, aromă intensă, specifică, fără gust străin, fără miros străin, diametrul ecuatorial de cca 65 mm. Produsul ese marcheaza prin atasarea unei etichete care cuprinde urmatoarele informatii: denumire producator, denumire sortiment data fabricatiei si termenul de valabilitate, conditii de pastrare, cantitate neta)
Ambalat in ladite sau cutii de maxim 10 kg. cantitate minima 175 kg- cant maxima 300 kg.
36. OUA CAL I,
Oua de gaina, cal.I proaspete la livrare, coaja brun roscat, uniforma pe toata suprafata. – clasa A, categoria de greutate XL (73 grame si peste 73 grame)
Ambalajele să poarte la exterior, pe lângă concordanţa între codul producătorului marcat pe ou şi cel de pe ambalaj, înscris vizibil şi perfect lizibil: •codul centrului de ambalare ouă; •categoria de calitate; •categoria de greutate; •data valabilităţii; (CONFORM HG 415/2004 ) .Ambalare in cofraje de carton asezate in pozitie verticala cu varful in jos, Ambalajele vor fi curate, uscate fara miros strain, sau mucegaiuri .cant minima 6000 buc - cant maxima 10000 buc.
1. BISCUITI CU LAPTE,
Biscuiti cu lapte* pachet 100 gr ( tip Petite beurre sau echivalent), ambalati in pungi imprimate din polipropilena.Biscuit cu forma dreptunghiulara, fara besici cu suprafata mata, culoare galben auriu, miros placut specific,crocanti usor friabili, etichetat: denumire producator , data fab, Data exp.conditii pastrare, cant.neta conform cerintelor legislatiei etichetarii cant.min .2625 pac- cant max.4500 pac.
24. GRIS,
Gris, aspect granulos, culoare alb-galbui, uniforma.Miros caracteristic , fara miros de mucegai, de incins sau alt miros strain. Gust carcteristic, usor dulceag, fara gust amar, acrusau alt gust strain, fara scrinsnet la mestecare , nu se admite [prezenta insectelor sau a acarienilor in nici un stadiu de dezvoltare.Calitate superioara, certificat de conformitate, ambalat in pungi de 1000 gr, inchise ermetic. Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii) ( denumire produs, data fab. Data expirarrii, mod pastrare , producator, tara de provenienta, etc…) cant minima - 120 kg - cant max.200 kg.
11. CEAI PLANTE GALBENELE, MUSETEL (TEI ,MENTA,SUNATOARE , FRUCTE DE PADURE),
Ceai din plante medicinale (tei, musetel, menta, sunatoare, fructe de padure, etc…), din plante medicinale ,uscate in stare buna ambalat la cutii de 20 plicuri la un 1 gram, curate fara umezeala , etichetate cu respectarea cerintelor legislatiei etichetarii ( producator , data ambalarii, cant.neta , denumire sortiment., lot fabricatie, termen garantie, etc..) cant minima 1500 cutii- cant maxima 2500 cutii.
55. UNT PORTIONAT,
unt de masa portionat * pachet * 10 g , procent grasime maxim 65%, masă onctuoasă, omogenă, ambalat în hârtie metalizată, culoare alb-gălbuie, gust şi miros plăcut, aromat, de smântână fermentată, fără gust amar, fara sare.Ambalat in hartie pergaminata in pachete.Etichetarea produsului sa respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii (data fab. Data exp. Producator, lot fabricatie, mod de pastrare si depozitare, etc) cant miniam 24000 buc -cant maxiam 40000 buc.
14. CRENVURSTI PUI,
Crenvurşti proaspeţi din piept pui, produs fiert din piept pui (37%) cu un amestec specific de condimente, tras in membrana naturala. calitate superioară, suprafaţă curată, fără pete şi rupturi ale membranei, consistenţă fină, elastică, culoare roz, gust şi miros specific, ambalati la pungi intre 1-2 kg etichetat vizibil ( denumire producator , termen de valabilitate , a se consum de prefeinta inainte de…informatii nutritionale , ingrediente, conditii de pastrare/depozitare , etc..). Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii .cant.minima 60kg- cant maxima 100 kg.
15. CRENVURSTI PORC,
Crenvurşti proaspeţi din porc, carne porc 80% , fara sorici cu un amestec specific de condimente, tras in membrana naturala. calitate superioară, suprafaţă curată, fără pete şi rupturi ale membranei, consistenţă fină, elastică, culoare roz, gust şi miros specific, ambalati la pungi intre 1-2 kg etichetate vizibil ( denumire producator , termen de valabilitate , a se consum de prefeinta inainte de…informatii nutritionale , ingrediente, conditii de pastrare/depozitare , etc..). Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii .cant.minima 60 kg- cant.maxima 100 kg.
7. CARNE TOCATA ( amestec vita/ porc) congelata,
Produs realizat 100 % din carne de porc, carne de vita ,carne maruntita , continut redus de grasime, fara os, cartilaje, tendoane si tesut conjuctiv grosier, culoare caracteristica pentru carnea proaspata, miros si gust specifice sortimentului, placute , fara gust si miros modificat sau de alta natura , fara gust si miros strain( ranced, slterat,etc..) produs congelat , ambalalata la punga de 1-2 kg, Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii( denumire sortiment, lot, data fab., data valabilitate, producator conditii de pastrare si depozitare, etc.., ), cant.min. 600 kg, cant maxima 1000 kg.
37. PAINE 0.500 KG feliata ambalata,
Paine alba, franzela, feliata ,ambalata in pungi avizate sanitar-veterinar, ,format specific sortimentului, neaplatizat,rumena, galben auriu, masa cu pori fini, uniformi, elastic (dupa o usoara apasare, revine imediat la starea initiala), fara cocoloase sau urme de faina neframantata, placuta caracteristica painii bine coapte *0.500 kg , etichetata.( producator, data fabricarii, data expirarii, Cantitate neta , lista cuprinzand ingredientele, lista valorilor nutritionale pentru 100 gr produs finit, conditii de depozitare, a se consuma de preferinta inainte de…… ). Etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii. cant minima - 17500 buv- cant maxima -30000 buc.
5. BRANZA PROASPATA CU SMANTANA,
Branza proaspata de vaci (ambalata individual in cutie/pahar de minim 150 gr maxim -200 grame inscriptionat cu foile termosudata , 35 % grasime 50% branza proaspata si 50% smantana), etichetat : denumire produs , data fab. Data exp. Cant.neta , conditii de pastrare si depozitare, denumire producator , localitatea, lot produs nesarat, etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii. cant minima -1500 buc - cant.maxima 2500 buc.