Serviciile constau in servirea unei mase calde care sa contina cel putin felul 1, un fel principal si desert.
- felul 1: supe, ciorbe, borsuri, supe cr?me, etc in gramaj finit de 350 g;
- felul 2: gratar, fripturi etc + garnituri si sau salate, mancaruri si salate, etc in gramaj finit de 250 g;
- desert: prajituri, tarte, fructe proaspete, dulciuri de bucatarie, etc, in gramaj finit de 100 g;
in cadrul proiectului „VAZDI...
Serviciile constau in servirea unei mase calde care sa contina cel putin felul 1, un fel principal si desert.
- felul 1: supe, ciorbe, borsuri, supe cr?me, etc in gramaj finit de 350 g;
- felul 2: gratar, fripturi etc + garnituri si sau salate, mancaruri si salate, etc in gramaj finit de 250 g;
- desert: prajituri, tarte, fructe proaspete, dulciuri de bucatarie, etc, in gramaj finit de 100 g;
in cadrul proiectului „VAZDIPE” – PO MISHTO SARENQE AMARE RROMENDAR. DEZVOLTAREA MULTISECTORIALA A COMUNITATII INTERETNICE DIN GRADINARI PRIN MASURI INTEGRATE SI AUTO-SUSTINERE finantat prin Programul Opera?ional Capital Uman 2014-2020
Prestarea serviciilor de catering presupune pregatirea,prepararea, transportul si servirea unei mese calde in cadrul a trei module de curs ce se vor desfasura in comuna Gradinari, dupa cum urmeaza: 1. - 20 zile curs pentru 75 persoane; 2. - 60 zile curs pentru 90 persoane;
3. - 120 zile curs pentru 75 persoane.
Din calcul rezulta un numar de 15.900 meniuri. La momentul initierii fiecarui modul de curs, i se va comunica operatorului economic inceperea cursurilor si orarul ce va sta la bazaprestarii serviciilor de catering.