Serviciile constau in acordarea unei mase calde care sa contina cel putin felul 1, un fel principal si desert.
- felul 1: supe, ciorbe, borsuri, supe cr?me, etc in gramaj finit de 350 g;
- felul 2: gratar, fripturi etc + garnituri si sau salate, mancaruri si salate, etc in gramaj finit de 250 g;
- desert: prajituri, tarte, fructe proaspete, dulciuri de bucatarie, etc, in gramaj finit de 100 g;
in cadrul proiectului „VAZD...
Serviciile constau in acordarea unei mase calde care sa contina cel putin felul 1, un fel principal si desert.
- felul 1: supe, ciorbe, borsuri, supe cr?me, etc in gramaj finit de 350 g;
- felul 2: gratar, fripturi etc + garnituri si sau salate, mancaruri si salate, etc in gramaj finit de 250 g;
- desert: prajituri, tarte, fructe proaspete, dulciuri de bucatarie, etc, in gramaj finit de 100 g;
in cadrul proiectului „VAZDIPE” – PO MISHTO SARENQE AMARE RROMENDAR. DEZVOLTAREA MULTISECTORIALA A COMUNITATII INTERETNICE DIN GRADINARI PRIN MASURI INTEGRATE SI AUTO-SUSTINERE finantat prin Programul Opera?ional Capital Uman 2014-2020
Prestarea serviciilor de catering presupune pregatirea,prepararea, transportul si livrarea unei mese calde – 5244 portii- in cadrul a 12 sedinte de consiliere (o sedinta la 3 luni timp de 36 luni), pentru un numar de 437 de participanti;