Încheierea, în urma derulării procedurii de atribuire "procedură simplificată", a unui contract de achiziţie publică, împărţit pe 3 loturi, în vederea achiziţionării serviciului de catering, conform cerinţelor din caietul de sarcini.
Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor in zile: 3 zile (inainte de data limita de depunere a ofertelor)
Serviciile c...
Încheierea, în urma derulării procedurii de atribuire "procedură simplificată", a unui contract de achiziţie publică, împărţit pe 3 loturi, în vederea achiziţionării serviciului de catering, conform cerinţelor din caietul de sarcini.
Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor in zile: 3 zile (inainte de data limita de depunere a ofertelor)
Serviciile ce fac obiectul contractului care urmează a se încheia între autoritatea contractantă şi ofertantul declarat câştigător constau în pregătirea, prepararea şi livrarea zilnică a hranei pentru un număr de aproximativ 8.400 de porţii, de porţii, pe perioada desfăşurării activităţilor de formare profesională, în scopul oferirii unui ansamblu de servicii personalizate pentru persoanele adulte ce participă la cursuri.
Contractantul se obligă la prestarea serviciului de catering pentru asigurarea hranei pentru GT. Această prestare se va efectua zilnic (5 zile pe săptămână), programul de desfăşurare al cursurilor este variabil între orele 08:00 şi 22:00. În acest moment nu se pot aprecia orele de livrare pentru serviciile de catering, acestea urmând a fi stabilite în funcţie de programul formatorului, precum şi al cursanţilor care sunt la rândul lor angajaţi (programul cursurilor neputându-se suprapune cu cel de la locul de muncă al acestora).
Activitatea se vă derula în regiunile Sud-Muntenia, Sud-Est, Centru si Nord-Vest. Întrucât grupul ţintă al proiectului va fi identificat pe tot parcursul proiectului, nu se poate aprecia cu exactitate din ce localităţi vor fi persoanele ce vor aparţine grupului ţintă şi, prin urmare, la momentul prezentului, nu se pot stabili cu exactitate locaţiile de desfăşurare ale cursurilor.
Managerul proiectului sau împuternicitul acestuia va trimite o informare pe email/sau telefonică care va cuprinde: programarea lunară a cursurilor, inclusiv cu orele de livrare pentru catering, numărul de participanţi precum şi locaţia stabilită cu cel puţin două săptămâni înainte de începerea cursurilor. În cazul în care există modificări privind numărul de participanţi, din cauza vreunei absenţe, se va anunţa contractantul cu cel puţin două ore înainte de termenul stabilit pentru livrare. Este posibil ca în aceeaşi perioadă de timp să fie grupe de cursanţi în localităţi diferite (maxim 4 zone/4 grupe).
Lotul nr. 1 "Cheltuieli cu hrana pentru Grup Ţintă P3 - Asigurare hranei în sistem catering pentru Grup Ţintă P3": 201.600,00 lei.
Asigurarea a 6.720 porţii, reprezentând prepararea şi servirea hranei în beneficiul a 112 persoane pentru o perioadă de 60 de zile: 84 persoane x 60 zile = 6.720 porţii
- 56 persoane x 60 zile = 3.360 porţii
- 28 persoane x 120 zile = 3.360 porţii
Valoare estimată = 30 lei/porţie
TOTAL LOT 1 = 6700 PORTII
Lotul nr. 2 "Cheltuieli cu hrana pentru perfectionare si specializare P3 - Asigurare hranei în sistem catering pentru Grup perfectionare si specializare P3": 42.000,00 lei.
Asigurarea a 1.400 porţii, reprezentând prepararea şi servirea hranei în beneficiul participanţilor la cursuri, după cum urmează:
- 10 porţii x 56 persoane specializare = 560 porţii;
- 30 porţii x 28 persoane perfectionare = 840 porţii;
TOTAL LOT 2 = 1.400 PORŢII
Lotul nr. 3 "Cheltuieli cu Hrana non-formal/informal P3-Asigurare hranei în sistem catering pentru Grup non-formal/informal P3": 8.400 lei;
Asigurarea a 280 de porţii, reprezentând prepararea şi servirea hranei în beneficiul a 28 de persoane pentru o perioadă de 10 de zile: 28 persoane x 10 zile = 280 porţii
Valoare estimată = 30 lei/porţie
TOTAL LOT 3 = 280 PORTII