Contract de prestari servicii de efectuare analize de laborator privind produsele finite (analiza produs finit- salmonella, listeria si monocytogenes), apa (analiza fizico chimica -Ph, cloruri, nitriti, nitrat si analiza microbiologica –E-coli, bacterii coliforme, enterococi) si teste de sanitatie ( echipamente si ustensile – NTG, bacterii coliforme, listeria, monocytogenes si maini murdare- enterobacteriaceae, stafilococul...
Contract de prestari servicii de efectuare analize de laborator privind produsele finite (analiza produs finit- salmonella, listeria si monocytogenes), apa (analiza fizico chimica -Ph, cloruri, nitriti, nitrat si analiza microbiologica –E-coli, bacterii coliforme, enterococi) si teste de sanitatie ( echipamente si ustensile – NTG, bacterii coliforme, listeria, monocytogenes si maini murdare- enterobacteriaceae, stafilococul coagulo-pozitiv) din cadrul programului de autocontrol bazat pe principiile HACCP Analizele de laborator se vor face la urmatoarele locatii: • Centrul de Primire in Regim de Urgenta Ciresarii II – situat in str. Prelungirea Ferentari , nr. 72-74, sector 5, Bucuresti-cantina; • Adapostul de Zi si de Noapte pentru Copiii Strazii - situat in str. Prelungirea Ferentari, nr. 72-74, sector 5, Bucuresti-cantina; • Centrul de Zi Sf. Ana - situat in str. Muntii Carpati nr. 72, sector 5, Bucuresti- catering; • Cresa Sf. Andrei – situata in str. Elev Popovici Nicolae nr 20-22, sector 5, Bucuresti-cantina; • Cresa Sf. Stelian – situata in str. Leresti nr. 22, sector 5, Bucuresti-cantina; • Cresa Ariel - situata in strada Baciului, nr. 5A, sector 5, Bucuresti-cantina; • Centrul Rezidential pentru Copiii cu Dizabilitati - situat in str. Trompetului nr. 117, sector 5, Bucuresti-cantina; • Centrul de Zi pentru Recuperarea Copiilor cu Dizabilitati – situat in str. Trompetului nr. 117, sector 5, Bucuresti-cantina; • Depozitul de alimente - situat in str. Muntii Carpati nr. 72, sector 5, Bucuresti- depozit de alimente POAD – se vor efectua doar teste de sanitatie ; Numarul de probe necesare efectuarii analizelor microbiologice si fizico-chimice din cadrul programului de autocontrol bazat pe principiile HACCP: 1. produs finit – 2 probe cu 5 esantiaone fiecare; 2. test sanitatie – 3 probe -1 proba suprafete; - 1 proba maini personal; - 1 proba ustensile; 3. test apa – 2 probe – 1 proba analize microbiologice; - 1 proba analize fizico-chimice. Numarul de probe specificat este la nivelul unei singure locatii. Contractul de achizitie publica se va incheia pana la data de 31.12.2017, cu posibilitatea de prelungire a duratei acestuia prin act aditional pentru o perioada de cel mult 4 luni, in masura in care exista resurse financiare alocate cu aceasta destinatie.