4. Cerinte minime obligatorii a) Furnizorul va asigura servicii de catering pentru 20 de beneficiari (adulti, copii, adolescenti). b) Serviciile se vor presta zilnic pentru ziua urmatoare, în functie de numarul de beneficiari prezenti, maxim 20 de beneficiari. c) Comanda pentru numarul de portii ce vor trebui preparate si servite se va face zilnic. d) Predarea – preluarea hranei se va face la sediul Centrului din Talmaciu, ...
4. Cerinte minime obligatorii a) Furnizorul va asigura servicii de catering pentru 20 de beneficiari (adulti, copii, adolescenti). b) Serviciile se vor presta zilnic pentru ziua urmatoare, în functie de numarul de beneficiari prezenti, maxim 20 de beneficiari. c) Comanda pentru numarul de portii ce vor trebui preparate si servite se va face zilnic. d) Predarea – preluarea hranei se va face la sediul Centrului din Talmaciu, judet Sibiu, sub supravegherea personalului cu atributii în asistenta sociala care va face receptia din punct de vedere cantitativ si calitativ, si va consemna într-un registru. e) Personalul centrului are obligatia si dreptul de a urmari si a verifica distribuirea alimentelor pe tot parcursul desfasurarii acestor activitati. În cazul în se constata abateri ce pot conduce la consecinte grave pentru sanatatea beneficiarilor, personalul centrului are dreptul sa opreasca distribuirea hranei, iar prestatorul va fi obligat sa înlocuiasca alimentele sau hrana în cauza cu altele corespunzatoare, în decurs de o ora, fara a pretinde plati suplimentare pentru aceasta. f) În cazul în care, pe parcursul derularii contractului, vor fi cazati beneficiari cu regim alimentar hiposodat sau diabetic,ori alt regim alimentar special se vor solicita meniuri specifice. g) Mesele care trebuie asigurate zilnic sunt: - Mic dejun - Pranz - Cina - 2 gustari. h) Transportul hranei se va face numai cu mijloace de transport autorizate, dotate corespunzator. i) Hrana calda va fi ambalata corespunzator, în recipiente etanse. j) Furnizorul se obliga sa asigure livrarea gratuita a produselor la sediul centrului din Talmaciu, insotite de certificate de calitate si conformitate. k) Produsele preambalate vor avea afisat termenul de valabilitate. l) Necesarul zilnic de calorii, asigurat pentru copii si adolescenti , va fi de minim 2500 de calorii, conform Ordinului nr.1563/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor si a principiilor care stau la baza umei alimentatii sanatoase pentru copii si adolescenti. m) Necesarul zilnic de calorii asigurat pentru adulti va fi de minim 3.000 n) Se va asigura un raport optim între principiile alimentare de baza (protein,lipide, glucide etc.) o) Ofertantul are obligatia prelevarii de probe, din fiecare fel de mâncare, conform legislatiei în vigoare,care se vor pastra 48 de ore de la data prelevarii în recipiente corespunzatoare, sigilate si etichetate, în spatiu frigorific special destinat si adecvat acestui scop, dotat cu termometru si grafic de temperatura actualizat de persoana responsabila desemnata.