LOT-1 Lapte de vaca proaspat, pasteurizat, normalizat, grasime minim 1,8 %, cantitate minima: 3500 litri; cantitate maxima: 5500 litri. STAS 143-84, STAS 143- 84/A1: 1997; LOT-2 Brânza proaspata de vaca, grasime minim 27%, apa maxim 70%, cantitate minima: 1500 kg; cantitate maxima: 2200 kg. STAS 3664-92, STAS 3664-92/A1: 1997; LOT-3 Smântâna fermentata de consum, grasime minim 10%, Codex Alimentarius, cantitate minima: 700 ...
LOT-1 Lapte de vaca proaspat, pasteurizat, normalizat, grasime minim 1,8 %, cantitate minima: 3500 litri; cantitate maxima: 5500 litri. STAS 143-84, STAS 143- 84/A1: 1997; LOT-2 Brânza proaspata de vaca, grasime minim 27%, apa maxim 70%, cantitate minima: 1500 kg; cantitate maxima: 2200 kg. STAS 3664-92, STAS 3664-92/A1: 1997; LOT-3 Smântâna fermentata de consum, grasime minim 10%, Codex Alimentarius, cantitate minima: 700 kg; cantitate maxima: 1100 kg; LOT-4 Iaurt natural din lapte de vaca, grasime minim 2,8%, cantitate minima: 200 kg; cantitate maxima: 350 kg. STAS 3665:1999; LOT-5 Brânza telemea maturata de vaca (grasime min. 42%), cantitate minima: 350 kg; cantitate maxima: 600 kg. STAS 1981-80, STAS 1981-80/A1: 1998; LOT-6 Ca?caval din lapte de vaca – Dalia, Rucar, Penteleu, Vrancea, Teleorman „sau echivalent”, cu grasime minim 40%, cantitate minima: 200 kg; cantitate maxima: 270 kg. STAS 1286:1997, SR 1286:1997/A1: 1997. Cantitatile minime se va achizitiona pana la 31.12.2014. Cantitatile maxime cuprind ?i actele aditionale aferente perioadei 01.01.2016-30.04.2016