LOT-1 Lapte de vaca proaspat, pasteurizat, normalizat, grasime minim 1,8 %, cantitate minima: 3000 litri; cantitate maxima: 5000 litri. STAS 143-84, STAS 143- 84/A1: 1997; LOT-2 Brânza proaspata de vaca, grasime minim 27%, apa maxim 70%, cantitate minima: 1500 kg; cantitate maxima: 2400 kg. STAS 3664-92, STAS 3664-92/A1: 1997; LOT-3 Smântâna fermentata de consum, grasime minim 15%, Codex Alimentarius, cantitate minima: 600 ...
LOT-1 Lapte de vaca proaspat, pasteurizat, normalizat, grasime minim 1,8 %, cantitate minima: 3000 litri; cantitate maxima: 5000 litri. STAS 143-84, STAS 143- 84/A1: 1997; LOT-2 Brânza proaspata de vaca, grasime minim 27%, apa maxim 70%, cantitate minima: 1500 kg; cantitate maxima: 2400 kg. STAS 3664-92, STAS 3664-92/A1: 1997; LOT-3 Smântâna fermentata de consum, grasime minim 15%, Codex Alimentarius, cantitate minima: 600 kg; cantitate maxima: 900 kg; LOT-4 Iaurt natural din lapte de vaca, grasime minim 2,8%, cantitate minima: 250 kg; cantitate maxima: 400 kg. STAS 3665:1999; LOT-5 Brânza telemea maturata de vaca (grasime min. 42%), cantitate minima: 300 kg; cantitate maxima: 450 kg. STAS 1981-80, STAS 1981-80/A1: 1998; LOT-6 Cascaval din lapte de vaca – Dalia, Rucar, Penteleu, Vrancea, Teleorman „sau echivalent”, cu grasime minim 40%, cantitate minima: 150 kg; cantitate maxima: 250 kg. STAS 1286:1997, SR 1286:1997/A1: 1997. Cantitatile minime se va achizitiona pana la 31.12.2016. Cantitatile maxime cuprind si eventualele acte aditionale aferente perioadei 01.01.2017-30.04.2017