Feedback
I.D.: 68010845

contract de furnizare alimente

Data publicarii
11.04.22 Exista 56.443 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15800000-6 15131400-9 15112130-6 15512000-0 15500000-3 15113000-3 15530000-2 15331461-6 15131230-6 15331170-9 15870000-7 15541000-2 15331460-9 15872400-5 15850000-1 03221340-1 03221270-9 15131310-1 15411200-4 15831200-4 15625000-5 15131130-5 15244200-2
Pretul estimativ:
3.400,00 RON - 5.100,00 RON
18.700,00 RON - 28.050,00 RON
2.800,00 RON - 4.200,00 RON
3.150,00 RON - 4.725,00 RON
16.000,00 RON - 24.000,00 RON
18.000,00 RON - 27.000,00 RON
900,00 RON - 1.350,00 RON
15.200,00 RON - 22.800,00 RON
2.600,00 RON - 3.900,00 RON
3.600,00 RON - 5.400,00 RON
2.925,00 RON - 4.387,50 RON
450,00 RON - 675,00 RON
11.250,00 RON - 16.875,00 RON
1.500,00 RON - 2.250,00 RON
1.250,00 RON - 1.875,00 RON
5.750,00 RON - 8.625,00 RON
2.800,00 RON - 4.200,00 RON
7.200,00 RON - 10.800,00 RON
480,00 RON - 720,00 RON
1.680,00 RON - 2.520,00 RON
5.850,00 RON - 8.775,00 RON
975,00 RON - 1.462,50 RON
5.500,00 RON - 8.250,00 RON
400,00 RON - 600,00 RON
6.650,00 RON - 9.975,00 RON
2.000,00 RON - 3.000,00 RON
6.600,00 RON - 9.900,00 RON
50,00 RON - 75,00 RON
5.850,00 RON - 8.775,00 RON
1.200,00 RON - 1.800,00 RON
500,00 RON - 750,00 RON
1.200,00 RON - 1.800,00 RON
160,00 RON - 240,00 RON
60,00 RON - 90,00 RON
1.225,00 RON - 1.837,50 RON
650,00 RON - 975,00 RON
525,00 RON - 787,50 RON
2.700,00 RON - 4.050,00 RON
100,00 RON - 150,00 RON
345,00 RON - 517,50 RON
150,00 RON - 225,00 RON
575,00 RON - 862,50 RON
450,00 RON - 675,00 RON
375,00 RON - 562,50 RON
500,00 RON - 750,00 RON
2.320,00 RON - 3.480,00 RON
2.900,00 RON - 4.350,00 RON
75,00 RON - 112,50 RON
700,00 RON - 1.050,00 RON
405,00 RON - 607,50 RON
875,00 RON - 1.312,50 RON
405,00 RON - 607,50 RON
4.480,00 RON - 6.720,00 RON
840,00 RON - 1.260,00 RON
405,00 RON - 607,50 RON
500,00 RON - 750,00 RON
1.500,00 RON - 2.250,00 RON
2.800,00 RON - 4.200,00 RON
500,00 RON - 750,00 RON
20,00 RON - 30,00 RON
5.600,00 RON - 8.400,00 RON
2.000,00 RON - 3.000,00 RON
50,00 RON - 75,00 RON
105,00 RON - 157,50 RON
1.540,00 RON - 2.310,00 RON
5.000,00 RON - 7.500,00 RON
2.800,00 RON - 4.200,00 RON
525,00 RON - 787,50 RON
250,00 RON - 375,00 RON
450,00 RON - 675,00 RON
450,00 RON - 675,00 RON
750,00 RON - 1.125,00 RON
200,00 RON - 300,00 RON
1.750,00 RON - 2.625,00 RON
375,00 RON - 562,50 RON
500,00 RON - 750,00 RON
4.200,00 RON - 6.300,00 RON
20,00 RON - 30,00 RON
10.000,00 RON - 15.000,00 RON
650,00 RON - 975,00 RON
625,00 RON - 937,50 RON
400,00 RON - 600,00 RON
5.500,00 RON - 8.250,00 RON
2.990,00 RON - 4.485,00 RON
2.200,00 RON - 3.300,00 RON
135,00 RON - 202,50 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
75. Scăriţă extra, produs fiert şi afumat, miros şi gust carateristice., conform caietului de sarcini. 63. Piept pui cu os, calitate superioară, suprafaţă netedă, nelipicioasă, culoare caracteristică speciei, consistenţă musculaturii fermă, fără miros străin., conform caietului de sarcini. 77. Smântână, masă omogenă, fără impurităţi, consistenţă vâscoasă, fără aglomerări de grăs...
75. Scăriţă extra, produs fiert şi afumat, miros şi gust carateristice., conform caietului de sarcini. 63. Piept pui cu os, calitate superioară, suprafaţă netedă, nelipicioasă, culoare caracteristică speciei, consistenţă musculaturii fermă, fără miros străin., conform caietului de sarcini. 77. Smântână, masă omogenă, fără impurităţi, consistenţă vâscoasă, fără aglomerări de grăsime sau substanţe proteice, culoare albă până la alb-gălbui, uniformă în toată masa, miros şi gust plăcut, caracteristic, slab acrişor, aromat, specific de fermentaţie lactică, fără gust şi miros străin, conţinut d, conform caietului de sarcini. 43. Lapte UHT, grăsime 3,5%, de culoare albă, lichid omogen fără corpuri străine, miros specific, caracteristic speciei de la care provine, gust specific-uşor dulceag., conform caietului de sarcini. 66. Pulpă de porc fără os, congelată, carne superioară, slabă, miros şi gust normal caracteristic produsului, ambalat individual 3-5 kg, marcat şi etichetat., conform caietului de sarcini. 67. Pulpe de pui congelate, calitate superioară, curate, întregi, suprafaţă nelipicioasă, miros şi gust normal caracteristic., conform caietului de sarcini. 11. Cartofi congelati pentru prajit, conform caietului de sarcini. 14. Ceafă porc fără os, calitate superioară, produs congelat, fără gust şi miros străin, fără corpuri străine, produs ambalat individual 3-5 kg., conform caietului de sarcini. 58. Parizer ţărănesc porc, calitatea I, batoane corespunzătoare membranelor folosite, bucăţi cilindrice legate la capete, suprafaţă curată, nelipicioasă, consistenţă elastică, culoare roz-pal, miros şi gust plăcute, specifice produsului proaspăt şi condimentelor folosite., conform caietului de sarcini. 65. Pipote de pasăre congelate, calitate superioară, aspect curat fără pielţiă, întregi, fără alte organe, miros şi gust caracteristic., conform caietului de sarcini. 82. Unt de masă, grăsime 85%, masă onctuoasă, omogenă, ambalat în hârtie metalizată, culoare alb-gălbuie, gust şi miros plăcut, aromat, de smântână fermentată, fără gust amar., conform caietului de sarcini. 20. Compot caise/piersici, fructele complet acoperite cu sirop, de dimensiuni apropiate, fără codiţe, frunze, aspectul siropului limpede, culoarea fructelor caracteristică, nesfărâmate, gustul şi mirosul plăcut., conform caietului de sarcini. 10. Cartofi calitate superioară, aspect normal caracteristic soiului, proaspeţi, sănătoşi, întregi (minim 95%), curaţi, acoperiţi bine de coajă, tari, neîncolţiţi, fără defecte externe sau interne care să afecteze calitatea, lipsiţi de umezeală externă anormală, fără miros sau gust străin, culoare galbe, conform caietului de sarcini. 54. Orez calitatea I, boabe complet decorticate, intregi, lungi, culoarea alba, miros caracteristic, fără miros străin, gust plăcut, specific., conform caietului de sarcini. 79. Suncă presată calitatea I, produs din pulpă de porc, masă compactă, de culoare uniformă roz, gust şi miros plăcut, specific, uşor afumat., conform caietului de sarcini. 12. Cascaval din lapte de vacă, pastă fină, onctuoasă, compactă, omogenă, uşor elastică, culoare alb-gălbui până la galben, uniformă în toată masa, gust şi miros plăcut, potrivit de sărat, caracteristic caşcavalului provenit din lapte de vacă, fără gust şi miros străin, grăsime raportată la substanţa u, conform caietului de sarcini. 33. Ficat pasăre congelat, bine curăţat de cheaguri sau sânge, întregi din punct de vedere anatomic, consistenţă normală, nemodificată, cu miros caracteristic, la suprafaţă pelicula roşie de nuanţă caracteristică, nu se admit mirosuri străine., conform caietului de sarcini. 41. Iaurt natural extra, grăsime 4%, consistenţă cremoasă, fără bule de gaze, culoare albă, uniformă, miros şi gust specific de iaurt, plăcut, acrişor, fără gust sau miros străine., conform caietului de sarcini. 84. Varză murată, foi de varză murata, ambalată în vid, sănătoasă, miros şi gust caracteristic., conform caietului de sarcini. 42. Kaizer afumat, suprafaţă curată, de culoare brun-roşcat, specifică afumăturilor, fără pete negre, mucegai, impurităţi, miros şi gust plăcut, caracteristic de afumat, fără miros sau gust străin., conform caietului de sarcini. 70. Salam din carne de porc, slănină, condimente naturale şi alte adaosuri specifice. Produsul este fabricat în membrane artificiale necomestibile prin zvântare şi afumare. Suprafaţă curată, nelipicioasă, fără aglomerări de grăsime sau apă sub membrană sau la capetele batonului. Membrana trebuie să se p, conform caietului de sarcini. 44. Legume congelate, amestec pentru ciorbă, conţinut de morcovi, ţelină rădăcină, fasole verde, pătrunjel, ardei rosu., conform caietului de sarcini. 1. Aripi pui congelate, calitate superioară, întregi, curate, fără oase rupte proeminente, culoarea pielii roz, calitate superioară, consistenţa musculaturii fermă şi elastică., conform caietului de sarcini. 30. Faina de grau calitate superioara 000, culoare alba, sa nu contina corpuri straine, ambalata la pachet din hartie., conform caietului de sarcini. 27. Crenvurşti proaspeţi din piept pui, calitate superioară, suprafaţă curată, fără pete şi rupturi ale membranei, consistenţă fină, elastică, culoare roz, gust şi miros specific., conform caietului de sarcini. 53. Oase garf, oasele şirei spinării de la porc, cu treimea superioară a coastelor, cu musculatură intercostală, produs congelat, consistenţă tare, fără miros străin., conform caietului de sarcini. 80. Sunculiţă tărănească afumată, produs fiert şi afumat din pulpă de porc, compoziţie compactă, bine legată, carne de culoare roşiatică cu slănină de constituire de culoare alb-roz, mirosul şi gustul specific sortimentului, plăcut, potrivit de sărat şi condimentat, fără miros şi gust modificat sau str, conform caietului de sarcini. 76. Scorţişoară măcinată, ambalată în plicuri de 15gr., conform caietului de sarcini. 4. Brânză de vaci proaspătă, grăsime 30%, pastă omogenă, curată, fără scurgere de zer, pastă fină, moale, cremoasă, nesfărâmicioasă, de culoare albă până la alb-gălbuie, fără gust şi miros neplăcut, ambalaj cutie sau pungă 1kg., conform caietului de sarcini. 18. Ciolan afumat de porc, suprafaţă curată, fără impurităţi, nelipicioasă, aspect în secţiune, carne de culoare roz-roşcată, slănină alb-gălbuie, gust şi miros plăcute, specifice produsului., conform caietului de sarcini. 47. Mărar, ambalat la plic cu masă netă de minim 8gr, frunze mărunţite, uscate, fără impurităţi, de culoare verde, cu gust şi miros caracteristic de mărar, fără gust şi miros străin., conform caietului de sarcini. 48. Margarină de masă, culoare alb gălbuie, cu miros şi gust specific sortimentului, grăsime 40%., conform caietului de sarcini. 52. Muştar dulce, pastă fină, omogenă, culoare galben fără puncte negre, miros plăcut, caracteristic, uşor înţepător, specific sortimentului, gust dulce–acrişor., conform caietului de sarcini. 55. Oţet alimentar, grade de aciditate 9, culoare incoloră sau alb-gălbui, miros caracteristic., conform caietului de sarcini. 26. Conserva peste in ulei, cutia ermetic inchis, nebombata, fara pete de rugina, cu cheita, miros, gust specific., conform caietului de sarcini. 50. Măsline de masa în ulei, negre, fructe sănătoase, nealterate, să prezinte aspectul, culoarea, consistenţa şi gustul caracteristic tipului comercial şi soiului, în funcţie de tratamentul la care a fost supus, fără gust şi miros străin. Tipul - măsline negre naturale în ulei, calitatea I, calibrul 14, conform caietului de sarcini. 24. Compot vişine, fructele complet acoperite cu sirop, de dimensiuni apropiate, fără codiţe, frunze, aspectul siropului limpede, culoarea fructelor caracteristică, nesfărâmate, gustul şi mirosul plăcut., conform caietului de sarcini. 87. Zarzavat pentru ciorbă, legumele au consistenţă tipică produselor fierte, fără a fi înmuiate excesiv, culoarea cât mai apropiată de cea a materiilor prime proaspete, neprelucrate, lichidul din conservele sterilizate să fie limpede., conform caietului de sarcini. 74. Sare grunjoasa, culoare alb-gri, miros si gust caracteristic., conform caietului de sarcini. 60. Paste fainoase taiţei, fidea, suprafata neteda, mata, sa nu fie sfaramate, sa nu contina corpuri straine, culoare alb - galbuie, uniformă, miros si gust caracteristic., conform caietului de sarcini. 8. Cacao pudră, pulbere fină în toată masa produsului, culoare brun închis, gust şi miros aromat, caracteristice, grăsime minim 22%., conform caietului de sarcini. 3. Borş pentru ciorbe, bază de mâncare, ambalat la plic cu masă netă de minim 70gr., conform caietului de sarcini. 46. Malai categoria I , sa nu contina corpuri straine, culoare galben-portocalie, rniros, gust caracteristic., conform caietului de sarcini. 37. Gem cu pulpă - PRUNE, calitate superioară, conţinut de fructe minim 65gr/100gr produs finit, aspect şi consistenţă masă gelificată şi onctuoasă de fructe, care nu curge pe suprafaţă orizontală, miros şi gust caracteristice fructelor, gust plăcut, dulce sau dulce-acrişor, culoare corespunzătoare fruc, conform caietului de sarcini. 45. Leuştean, ambalat la plic cu masă netă de minim 8gr, frunze mărunţite, uscate, fără impurităţi, de culoare verde, cu gust şi miros caracteristic de leustean, fără gust şi miros străin., conform caietului de sarcini. 32. Fasole păstăi la borcan, tăiate fără aţe sau cozi, lichid limpede, fără corpuri străine, miros şi gust specific legumelor fierte., conform caietului de sarcini. 68. Roşii în bulion, substanţă uscată minim 55%, roşii mărime medie, întregi, coapte, miros şi gust caracteristic., conform caietului de sarcini. 73. Sare fina de bucatarie – culoare alb - gri, fara impuritati., conform caietului de sarcini. 78. Spanac în conservă, fără impurităţi, lichid cu aspect limpede, gust şi miros caracteristice., conform caietului de sarcini. 38. Gem cu pulpă - VIŞINE, calitate superioară, conţinut de fructe minim 65gr/100gr produs finit, aspect şi consistenţă masă gelificată şi onctuoasă de fructe, care nu curge pe suprafaţă orizontală, miros şi gust caracteristice fructelor, gust plăcut, dulce sau dulce-acrişor, culoare corespunzătoare fru, conform caietului de sarcini. 39. Gogoşari în oţet cu aspect exterior roşu lucios, fără pete, consistenţă tare, lichid cu aspect limpede., conform caietului de sarcini. 36. Gem cu pulpă - PIERSICI, calitate superioară, conţinut de fructe minim 65gr/100gr produs finit, aspect şi consistenţă masă gelificată şi onctuoasă de fructe, care nu curge pe suprafaţă orizontală, miros şi gust caracteristice fructelor, gust plăcut, dulce sau dulce-acrişor, culoare corespunzătoare f, conform caietului de sarcini. 59. Pastă tomate, masă omogenă, densă, fin strecurată, fără corpuri străine, fără semne de alterare (mucegai,fermentaţie, etc.), culoare roşie intensă, până la roşie cărămizie, uniformă în toată masa, miros şi gust naturale, specifice concentratelor de tomate, fără gust şi miros străin, la pasta cu adao, conform caietului de sarcini. 13. Castraveţi în oţet întregi, sănătoşi, fără pete, consistenţă tare, lichid cu aspect limpede., conform caietului de sarcini. 35. Gem cu pulpă - CAISE, calitate superioară, conţinut de fructe minim 65gr/100gr produs finit, aspect şi consistenţă masă gelificată şi onctuoasă de fructe, care nu curge pe suprafaţă orizontală, miros şi gust caracteristice fructelor, gust plăcut, dulce sau dulce-acrişor, culoare corespunzătoare fruc, conform caietului de sarcini. 25. Conservă cârnăciori cu fasole, cutii nelovite, neturtite, fǎrǎ pete de corodare, etichetate, bucăţi de cârnǎciori în amestec cu boabe de fasole fiartă, în sos tomat, culoarea specifică de carne fiartă, boabele de fasole albe, gust şi miros plăcut, specific pentru cânaţi afumaţi, fasole fiartă şi con, conform caietului de sarcini. 15. Ceai diferite arome de plante şi fructe, miros şi gust plăcut, specific, fără miros şi gust străine., conform caietului de sarcini. 61. Pate de ficat porc, calitatea I, cu cheiţă, ficat 30%, masă compactă, culoare specifică ficatului fiert, gust şi miros caracteristice ingredientelor folosite, fără gust şi miros străin., conform caietului de sarcini. 62. Pătrunjel, ambalat la plic cu masă netă de minim 8gr, frunze mărunţite, uscate, fără impurităţi, de culoare verde, cu gust şi miros caracteristic de pătrunjel, fără gust şi miros străin., conform caietului de sarcini. 69. Rosmarin, ambalat la plic cu masă netă de minim 8gr, frunze mărunţite, uscate, fără impurităţi, de culoare verde, cu gust şi miros caracteristic de rosmarin, fără gust şi miros străin., conform caietului de sarcini. 81. Ulei comestibil, dublu rafinat cu miros şi gust plăcut, aspect limpede, fără impurităţi, produs oleaginos, din floarea soarelui, ambalat la litru în sticlă din material plastic., conform caietului de sarcini. 85. Zahar tos, zahar alb cristalizat de calitate superioara, culoare alb-lucios, curat fara impuritati, gust dulce, ambalat in punga transparenta sau hartie 1kg., conform caietului de sarcini. 86. Zahăr vanilinat, cristale albe de mărime uniformă, miros şi gust specifice, aromate., conform caietului de sarcini. 40. Griş, umiditate max 15%, cenuşă max.0,62%, aspect, culoare alb-gălbuie, fără corpuri şi mirosuri străine., conform caietului de sarcini. 31. Fasole boabe uscată, curată fără impurităţi, neatacată de dăunători, bob întreg, culoare albă sau colorată, fierberea boabelor maxim 2 ore, ambalată în pungă transparentă., conform caietului de sarcini. 6. Brânză topită, 8 cuburi/cutie, suprafaţă netedă, lucioasă, pastă curată, fină, omogenă, fără cristale de săruri de topire, cu ingrediente uniform repartizate, culoare: alb-gălbuie, sau caracteristică ingredientelor folosite, miros şi gust plăcut, potrivit de sărat, fără miros şi gust străin., conform caietului de sarcini. 19. Ciuperci întregi de culoare albă gălbuie, fără ciupituri provocate de boli, insecte, fără larve libere în lichid, aspectul lichidului limpede, consistenţă elastică, caracteristică ciupercilor în conservă, gust şi miros specific., conform caietului de sarcini. 21. Compot cireşe, fructele complet acoperite cu sirop, de dimensiuni apropiate, fără codiţe, frunze, aspectul siropului limpede, culoarea fructelor caracteristică, nesfărâmate, gustul şi mirosul plăcut., conform caietului de sarcini. 17. Cimbru, ambalat la plic cu masă netă de minim 8gr, frunze mărunţite, uscate, fără impurităţi, de culoare verde, cu gust şi miros caracteristic de cimbru, fără gust şi miros străin., conform caietului de sarcini. 23. Compot struguri, fructele complet acoperite cu sirop, de dimensiuni apropiate, fără codiţe, frunze, aspectul siropului limpede, culoarea fructelor caracteristică, nesfărâmate, gustul şi mirosul plăcut., conform caietului de sarcini. 49. Măsline de masa în saramură, negre, fructe sănătoase, nealterate, să prezinte aspectul, culoarea, consistenţa şi gustul caracteristic tipului comercial şi soiului, în funcţie de tratamentul la care a fost supus, fără gust şi miros străin. Tipul - măsline negre naturale în saramură, calitatea I, ca, conform caietului de sarcini. 29. Dovlecel la borcan, consistenţă tipică produselor fierte, fără a fi înmuiate excesiv, culoarea cât mai apropiată de cea a materiei prime proaspete, neprelucrate, lichidul din conserve să fie limpede, recipientul curat., conform caietului de sarcini. 34. Foi dafin, întregi sau parţial sfărâmate, culoare verde, verde-deschis, gust şi miros pătrunzătoare, aromate, caracteristice., conform caietului de sarcini. 51. Mazăre verde, boabe de mazăre întregi, verzi până la verzi-gălbui, în saramură slab opalescenta, miros caracteristic pentru produs, gust specific, dulceag, uşor sărat, consistentă: boabe ferme, fragede, cu grad de maturitate uniform., conform caietului de sarcini. 22. Compot prune, fructele complet acoperite cu sirop, de dimensiuni apropiate, fără codiţe, frunze, aspectul siropului limpede, culoarea fructelor caracteristică, nesfărâmate, gustul şi mirosul plăcut., conform caietului de sarcini. 72. Sare de lămâie, incoloră, gust acru, miros caracteristic., conform caietului de sarcini. 5. Brânză telemea românească de vaci, masă compactă, legată, de consistenţă uniformă, bucăţi întregi, cu suprafaţă curată, culoare albă, până la albă cu nuanţă gălbuie, uniformă în toată masa, gust plăcut, specific brânzei maturate din lapte de vacă, acrişor, uşor sărat, nu se admit gusturi şi mirosuri, conform caietului de sarcini. 7. Busuioc, ambalat la plic cu masă netă de minim 8gr, frunze mărunţite, uscate, fără impurităţi, de culoare verde, cu gust şi miros caracteristic de busuioc, fără gust şi miros străin., conform caietului de sarcini. 9. Cârnaţi din carne de porc, pastă omogenă, compactă, fără flaxuri sau goluri de aer, fără corpuri străine, fără fragmente de os, aglomerări de grăsime sau condimente, fără gust şi miros străin, cu membrană de culoare roşie-brună specifică produselor supuse tratamentului termic de fierbere şi afumare., conform caietului de sarcini. 83. Usturoi, calitatea I, bulbi întregi de formă regulată, neîncolţiţi, culoare caracteristică soiului, cu miros specific acestuia., conform caietului de sarcini. 28. Delikat, bază de mâncare echivalent "vegeta" gust de legume, găina, vită., conform caietului de sarcini. 2. Boia dulce, aspect uniform, omogen, fin, culoare rosu aprins, gust dulceag., conform caietului de sarcini. 56. Ouă de găină, calitatea I, 60gr, proaspete, coajă nevătămată, curată, formă normală, uscată, inscripţionare vizibilă, clară cu data ouatului şi expirării., conform caietului de sarcini. 71. Salata de icre cu ceapa, emulsie omogena, culoare alb-gălbui pentru icrele de ştiucă şi cod, roz-gălbui pentru cele de crap, macrou şi hering, consistenţǎ compoziţie compactă., conform caietului de sarcini. 16. Ceapă uscată, bulbi întregi, curaţi, sănătoşi, neîncolţiţi, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, fără vătămări produse de frig, fără umiditate exterioară anormală., conform caietului de sarcini. 64. Piper măcinat, negru, ambalat în pachet de minim 17gr., conform caietului de sarcini.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu