Achizitie alimente pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Izvoru. Atribuirea contractelor de achizitie publica se va realiza pe urmatoarele loturi :Lotul nr.1 – Legume, fructe, zarzavaturi roaspete/congelate, Lotul nr. 2 – Diverse conserve, ulei,Lotul nr. 3 – Oua de gaina,Lotul nr. 4 – Lapte si produse din lapte, Lotul nr. 5 – Carne,Lotul nr. 6 – Mezeluri preparate, Lotul 7 - Produse de morarit, Lotul 8 - Condimente si mirode...
Achizitie alimente pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Izvoru. Atribuirea contractelor de achizitie publica se va realiza pe urmatoarele loturi :Lotul nr.1 – Legume, fructe, zarzavaturi roaspete/congelate, Lotul nr. 2 – Diverse conserve, ulei,Lotul nr. 3 – Oua de gaina,Lotul nr. 4 – Lapte si produse din lapte, Lotul nr. 5 – Carne,Lotul nr. 6 – Mezeluri preparate, Lotul 7 - Produse de morarit, Lotul 8 - Condimente si mirodenii, Lotul 9 - Diverse produse alimentare, Lotul 10 - peste si produse din peste, Lotul 11 - Paine
Se vor încheia contracte de furnizare, pe o perioada de 9 luni: 01.04.2018 - 31.12.2018, cu posibilitatea de prelungire cu inca 4 luni din anul 2019,conform art.165 din HG 395/2016.
In conformitate cu prevederile art. 160 alin. (1) din Legea 98/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, termenul limita pana la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie publica are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de 5 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
In conformitate cu prevederile art. 161 din Legea 98/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, Autoritatea Contractanta stabileste ca termenul limita in care va raspunde tuturor solicitarilor de clarificare/ informatiilor suplimentare este de 3 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
Optiuni: Val. minima 273348.76
Val. maxima 410023.14- include suplimentari conf. art. 165 din HG 395/2016.