Conditii refuzate: Proiectarea / elaborarea si implementarea unui Sistem al sigurantei alimentare în conformitate cu prevederile cerintelor HACCP in cadrul organizatiei; a) consultanta in: optimizarea circuite, amplasarea, dotare spatii, incinte, depozite, anexe, facilităţi şi echipamente, utilităţi de apă şi canalizare, circuite specifice personalului, aprovizionarii cu produse ce urmeaza a fi depozitate/procesate, conditi...
Conditii refuzate: Proiectarea / elaborarea si implementarea unui Sistem al sigurantei alimentare în conformitate cu prevederile cerintelor HACCP in cadrul organizatiei; a) consultanta in: optimizarea circuite, amplasarea, dotare spatii, incinte, depozite, anexe, facilităţi şi echipamente, utilităţi de apă şi canalizare, circuite specifice personalului, aprovizionarii cu produse ce urmeaza a fi depozitate/procesate, conditiilor de depozitare a acestora, proiectarea, dotarea vestiarelor si a grupurilor sanitare pt. personal, etc. b) elaborarea documentatiei specifice si implementarea de (proceduri operationale/proceduri de proces, instructiuni de lucru(curatenie, DDD), fise de post, Plan HACCP; c) instruirea personalului ESA (Echipa de siguranta alimentara): conducatorul echipei si membrii acesteia – pana la 4 persoane); d) auditarea sistemului HACCP - in vederea stabilirii conformitatii acestuia cu cerintele specifice, eliberarea certificatului HACCP; e) desfasurarea unui Audit intern anual /de conformare in urmatorii 2 ani (2025, 2026) vizand mentinerea /supravegherea Sistemului de siguranta alimentara implementat în conformitate cu prevederile cerintelor HACCP in cadrul organizatiei ;