Carne de porc minim 90%, maxim 10% suc propriu, amestec de sare, amestec de condimente; conserva carne de porc in suc propriu, produs sterilizat; ambalat in cutii metalice cu cheita nebombate, inchise etans, fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare;
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambalate ...
Carne de porc minim 90%, maxim 10% suc propriu, amestec de sare, amestec de condimente; conserva carne de porc in suc propriu, produs sterilizat; ambalat in cutii metalice cu cheita nebombate, inchise etans, fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare;
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambalate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabili; Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.
Livrările se vor face în baza comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.