Conservă zarzavat ciorbe.Propriteţi generale: amestec de legume divizate în suc propriu, şi cu adaos de saramură (maxim1,5%). În componenţa produsului, amestecul de legume poate fi reprezentat de:ardei gras, morcov, rădăcinoase albe,ardei verde,roşii. Legumele trebuie sa fie tăiate în bucăţi uniforme, nevătămate; lichidul reprezentat de sucul de roşii trebuie să aibă gust dulceag, aspect omogen,fără impurităţi minerale. Gus...
Conservă zarzavat ciorbe.Propriteţi generale: amestec de legume divizate în suc propriu, şi cu adaos de saramură (maxim1,5%). În componenţa produsului, amestecul de legume poate fi reprezentat de:ardei gras, morcov, rădăcinoase albe,ardei verde,roşii. Legumele trebuie sa fie tăiate în bucăţi uniforme, nevătămate; lichidul reprezentat de sucul de roşii trebuie să aibă gust dulceag, aspect omogen,fără impurităţi minerale. Gustul, mirosul şi culoarea trebuie fie conform legumelor din care este produs. Cantitatea netă sa fie de minim 60%din capacitatea conservei;Certificarea produsului trebuie sa fie conform: STAS de fabrică,certificare ISO sau HACCP.
Cerinţe minime la recepţia produslui: ambalaj din stică,capac etanş, fără urme de ovalizare, fără scurgeri de conţinut lichid, data vizibilă de fabricaţie, recipient de sticlă. Produsul va fi insotit de factura fiscala si declaratie/certificat de conformitate, calitate si garantie, produsele furnizate având un termen de garantie de minim 12 luni de la data livrării. Marcarea (etichetarea) produsului va respecta prevederile HG 106 / 2002 cu modificarile ulterioare, Ordonanta Nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor cât si regulamentul CE privind produsele alimentare. Produsele neconforme se returneaza.