Conservă de fasole păstăi: bucăţi sau legume tăiate, sănătoase, neatacate de boli sau de dăunători, apropiate ca mărime, fără aţe sau cozi; este acceptată o abatere de de 2 – 3% din conţinutul solid; acoperite integral de lichid limpede pănă la slab opalescent, consistenţa pastăilor caracteristică fierberiii, fără conservant altul decât soluţia sarina cu concentraţie maximă admisa de 1,5%, fără impurităţi minerale.Culoare: ...
Conservă de fasole păstăi: bucăţi sau legume tăiate, sănătoase, neatacate de boli sau de dăunători, apropiate ca mărime, fără aţe sau cozi; este acceptată o abatere de de 2 – 3% din conţinutul solid; acoperite integral de lichid limpede pănă la slab opalescent, consistenţa pastăilor caracteristică fierberiii, fără conservant altul decât soluţia sarina cu concentraţie maximă admisa de 1,5%, fără impurităţi minerale.Culoare: galbenă sau verde, gust şi miros specific fieberii legumei.Cantitatea netă sa fie de minim 60% din capacitatea conservei;Certificarea produsului trebuie sa fie conform: STAS de fabrică,certificare ISO sau HACCP.
Cerinţe minime la recepţia produsului: capac bine sigilat, neovalizat, fără scurgeri de conţinut lichid, data vizibilă de fabricaţie, recipient de sticlă de. Produsul va fi insotit de factura fiscala si declaratie/certificat de conformitate, calitate si garantie, produsele furnizate având un termen de garantie de minim 12 luni de la data livrării. Marcarea (etichetarea) produsului va respecta prevederile HG 106 / 2002 cu modificarile ulterioare, Ordonanta Nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor cât si regulamentul CE privind produsele alimentare. Produsele neconforme se returneaza.