Otet din vin alb, ambalat la pet de 1L. Lichid limpede pana la opalescent, fara sedimente sau corpuri straine, culoare galbuie, uniforma cu gust acru, specific acidului acetic, fara gust strain si miros caracteristic materiei prime din care provine.
Sare recristalizata iodata, ambalata in saci la un gramaj net de 25 kg. Cristale 0-0,8mm; culoare alba; densitate 1,15g/cm³;
Mustar clasic, de masa, ambalat la borcane de 200-40...
Otet din vin alb, ambalat la pet de 1L. Lichid limpede pana la opalescent, fara sedimente sau corpuri straine, culoare galbuie, uniforma cu gust acru, specific acidului acetic, fara gust strain si miros caracteristic materiei prime din care provine.
Sare recristalizata iodata, ambalata in saci la un gramaj net de 25 kg. Cristale 0-0,8mm; culoare alba; densitate 1,15g/cm³;
Mustar clasic, de masa, ambalat la borcane de 200-400gr. Sigilat, culoare specifica si consistenta unui sos bine legat; continut 16% boabe mustar;
Piper măcinat, ambalat în plic de max. 100 gr. Produsul se foloseste la nivel casnic, in bucatarie. Pulbere fina, omogena, de culoare maronie, cu gust si miros caracteristic, placut, aromat, fara miros si gust strain.
Boia de ardei iute ambalată la plic de max. 100 gr. Produs obţinut prin măcinarea ardeiului (capsicum anuum). Pulbere fină, fără aglomerări stabile, fără impurităţi, de culoare caramizie, până la roşu aprins, cu gust şi miros plăcut, foarte picant, fără gust şi miros străin
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice;
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.