Boia de ardei iute ambalată la plic de max. 100 gr. Produs obţinut prin măcinarea ardeiului (capsicum anuum). Pulbere fină, fără aglomerări stabile, fără impurităţi, de culoare caramizie, până la roşu aprins, cu gust şi miros plăcut, foarte picant, fără gust şi miros străin. Depozitare: Produsul ambalat trebuie păstrat la loc răcoros, uscat şi ferit de lumina şi caldură excesivă, la temperaturi de maxim 25⁰C şi umiditate re...
Boia de ardei iute ambalată la plic de max. 100 gr. Produs obţinut prin măcinarea ardeiului (capsicum anuum). Pulbere fină, fără aglomerări stabile, fără impurităţi, de culoare caramizie, până la roşu aprins, cu gust şi miros plăcut, foarte picant, fără gust şi miros străin. Depozitare: Produsul ambalat trebuie păstrat la loc răcoros, uscat şi ferit de lumina şi caldură excesivă, la temperaturi de maxim 25⁰C şi umiditate relativă a aerului de max. 75%.
Vegeta de legume, ambalat in plic cu masa neta de 1 kg. Contine sare iodata, zahar, potentator de aroma (monosodium glutamat, inozinat disodic si guanilat disodic, guanilat disodic), legume deshidratate, morcov 6,1%, pastarnac 1,9%, ardei rosu 1%, patrunjel frunze, ceapa 0,4%, praz, pudra de rosii piure (0,05%), radacina de patrunjel
Bors praf 65-80 gr. Aspect de pulbere fină, Corpuri străine – lipsă. Fără miros şi gust străin. Ambalat la plic.
Chimen ,seminte 15-50 gr. Seminţe de chimen, aromă specifică, fără impurităţi.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.