Boia dulce Proprietati organoleptice:Pulbere fina catifelata, fara puncte de culoare negru sau alb, culoare uniforma, rosu aprins, pana la portocaliu, gust si miros caracteristic de ardei, fara gust si miros strain
Bors obtinut din apa, tarata de grau, faina de malt, ambalat in recipient din plastic cu masa neta de 1000 g.
Proprietati organoleptice: Aspect lichid: lichid opalescent cu posibil sediment de faina si colonii ...
Boia dulce Proprietati organoleptice:Pulbere fina catifelata, fara puncte de culoare negru sau alb, culoare uniforma, rosu aprins, pana la portocaliu, gust si miros caracteristic de ardei, fara gust si miros strain
Bors obtinut din apa, tarata de grau, faina de malt, ambalat in recipient din plastic cu masa neta de 1000 g.
Proprietati organoleptice: Aspect lichid: lichid opalescent cu posibil sediment de faina si colonii de drojdii. Culoare: Verde-galbuie, verde-brun in functie de soiul de grau din care provine tarata, uniforma in toata masa produsului.
o Gust si miros: specific acru fara gusturi si mirosuri straine, caracteristic de bors.
Cacao- Pudra, neîndulcita, ambalata la plic de 100g, calitatea I, ISO 22000, declaratie de conformitate,pulbere fina, fara aglomerari stabile, la frecarea între degete nu trebuie sa dea senzatie de asprime.Culoare: brun roscata, uniforma;
Ceai- obtinut din amestecul de diverse plante medicinale sau fructe , fara miros inchis de mucegai, ranced sau alt miros particular neplacut, ambalat in 25 plicuri/cutie
Miezul de nuci trebuie să fie: sănătos; uscat;ajuns la maturitate de consum, dezvoltat normal, Otet natural din vin de 9 grade ambalat la pet de 1L , Piper macinat - Ambalat la plic de 250 gr. SARE EXTRAFINA AMBALATA LA CUTIE DE 1 KG
Zahar Tos, culoare albă, calitatea I, nepietrificat, ambalat la pungă de plastic de max. 1kg, declaraţie de conformitate.