Mustar clasic, de masa, ambalat la borcane de 200-400gr. Sigilat, culoare specifica si consistenta unui sos bine legat; continut 16% boabe mustar;
Piper măcinat, ambalat în plic din folie PE/BOPP, la un gramaj net de 100g. Produsul se foloseste la nivel casnic, in bucatarie. Pulbere fina, omogena, de culoare maronie, cu gust si miros caracteristic, placut, aromat, fara miros si gust strain.
Boia de ardei iute/dulce ambalată...
Mustar clasic, de masa, ambalat la borcane de 200-400gr. Sigilat, culoare specifica si consistenta unui sos bine legat; continut 16% boabe mustar;
Piper măcinat, ambalat în plic din folie PE/BOPP, la un gramaj net de 100g. Produsul se foloseste la nivel casnic, in bucatarie. Pulbere fina, omogena, de culoare maronie, cu gust si miros caracteristic, placut, aromat, fara miros si gust strain.
Boia de ardei iute/dulce ambalată la plic din folie PE/BOPP. Produs obţinut prin măcinarea ardeiului (capsicum anuum). Pulbere fină, fără aglomerări stabile, fără impurităţi, de culoare caramizie, până la roşu aprins, cu gust şi miros plăcut, foarte picant, fără gust şi miros străin.
Vegeta de legume, ambalat in plic cu masa neta de 250 gr. Contine sare iodata, zahar, potentator de aroma (monosodium glutamat, inozinat disodic si guanilat disodic, guanilat disodic), legume deshidratate, morcov 6,1%, pastarnac 1,9%, ardei rosu 1%, patrunjel frunze, ceapa 0,4%, praz, pudra de rosii piure (0,05%), radacina de patrunjel, maltodextrina, condiment (seminte de telina 0,4%), usturoi 0,3%, sofran, patrunjel 0,7%, grasime vegetala (palmier), suc concentrate de legume (nap, varza), colorant (riboflavina), arome, extract de drojdie, dextroza
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate;