Mustar clasic, de masa, ambalat la borcane de 200-400gr. Sigilat, culoare specifica si consistenta unui sos bine legat; continut 16% boabe mustar;
Concentrat pui - 30 kg. Continut: sare (maxim 60%), zahar, potentiator de aroma, legume deshidratate, condimente cu arome de pui, ulei vegetal. Miros şi gust specific. Continut omogen, fara impuritati.
Concentrat vita - 10 kg. Continut: sare (maxim 60%), zahar, potentiator de a...
Mustar clasic, de masa, ambalat la borcane de 200-400gr. Sigilat, culoare specifica si consistenta unui sos bine legat; continut 16% boabe mustar;
Concentrat pui - 30 kg. Continut: sare (maxim 60%), zahar, potentiator de aroma, legume deshidratate, condimente cu arome de pui, ulei vegetal. Miros şi gust specific. Continut omogen, fara impuritati.
Concentrat vita - 10 kg. Continut: sare (maxim 60%), zahar, potentiator de aroma, legume deshidratate, condimente cu aroma de vita, ulei vegetal, continut omogen, fara impuritati.
Boia de ardei vrac Boia de ardei iute ambalată la folie PE/BOPP. Produs obţinut prin măcinarea ardeiului (capsicum anuum). Pulbere fină, fără aglomerări stabile, fără impurităţi, de culoare caramizie, până la roşu aprins, cu gust şi miros plăcut, foarte picant, fără gust şi miros străin. Depozitare: Produsul ambalat trebuie păstrat la loc răcoros, uscat şi ferit de lumina şi caldură excesivă, la temperaturi de maxim 25⁰C şi umiditate relativă a aerului de max. 75%.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate;
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.