Vegeta de legume, ambalat in plic cu masa neta de 1 kg. Contine sare iodata, zahar, potentator de aroma (monosodium glutamat, inozinat disodic si guanilat disodic, guanilat disodic), legume deshidratate, morcov 6,1%, pastarnac 1,9%, ardei rosu 1%, patrunjel frunze, ceapa 0,4%, praz, pudra de rosii piure (0,05%), radacina de patrunjel, maltodextrina, condiment (seminte de telina 0,4%), usturoi 0,3%, sofran, patrunjel 0,7%, ...
Vegeta de legume, ambalat in plic cu masa neta de 1 kg. Contine sare iodata, zahar, potentator de aroma (monosodium glutamat, inozinat disodic si guanilat disodic, guanilat disodic), legume deshidratate, morcov 6,1%, pastarnac 1,9%, ardei rosu 1%, patrunjel frunze, ceapa 0,4%, praz, pudra de rosii piure (0,05%), radacina de patrunjel, maltodextrina, condiment (seminte de telina 0,4%), usturoi 0,3%, sofran, patrunjel 0,7%, grasime vegetala (palmier), suc concentrate de legume (nap, varza), colorant (riboflavina), arome, extract de drojdie, dextroza.
Boia de ardei iute ambalată la plic de max. 100 gr. Produs obţinut prin măcinarea ardeiului (capsicum anuum). Pulbere fină, fără aglomerări stabile, fără impurităţi, de culoare caramizie, până la roşu aprins, cu gust şi miros plăcut, foarte picant, fără gust şi miros străin.
Mustar clasic, de masa, ambalat la borcane de 200-400gr. Sigilat, culoare specifica si consistenta unui sos bine legat; continut 16% boabe mustar;
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate;
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.