Scopul investiţiei este de a asigura, pentru imobilul din Piaţa Amzei nr. 13 din Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti, funcţionalitatea clădirii, cu luarea în considerare a schimbării funcţiunilor actuale şi integrarea din punct de vedere urbanistic şi social a clădirii, reactivarea locului prin realizarea unor funcţiuni mixte urmărind orientarea către utilizatorii actuali ai zonei.Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti îs...
Scopul investiţiei este de a asigura, pentru imobilul din Piaţa Amzei nr. 13 din Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti, funcţionalitatea clădirii, cu luarea în considerare a schimbării funcţiunilor actuale şi integrarea din punct de vedere urbanistic şi social a clădirii, reactivarea locului prin realizarea unor funcţiuni mixte urmărind orientarea către utilizatorii actuali ai zonei.Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti îsi doreste o abordare noua, un concept modern pentru organizarea Pietei Amzei, prin implementarea celor mai bune modele din alte orase metropolitane si revitalizarea întregii zone adiacente pietei dupa modelul implementat deja în marile capitale ale Europei. Se are in vedere organizarea Pietei Amzei pentru a deveni mai atractiva atat pentru locuitorii Capitalei, cat si pentru turiştii care viziteaza Bucurestiul. Cladirea se afla într-o zona cu o buna accesibilitate, avand legaturi cu Bulevardul Magheru si Calea Victoriei. Atmosfera creată în această zonă este caracteristica zonelor centrale, cu numeroase spatii comerciale. De altfel, unul din obiectivele specifice pe întreaga perioada de derulare a Concesiunii este asigurarea dezvoltării economice şi sociale a comunităţii locale (conservarea vitalităţii economice) prin: înlocuirea politicii masurilor punctuale, de mica amploare, cu cea a pachetelor de masuri, a programelor si proiectelor de perspectiva care sa contribuie eficient la atragerea consumatorilor; activităţi specifice de monitorizare necesare unei pieţe de tip food market (cum ar fi, dar fără a se limita la acestea: volumul produselor tranzitate, valoarea agreata a acestora, numărul si identitatea producătorilor si comercianţilor, preturile si fluctuaţia acestora pe sezoane, provenienţa şi calitatea produselor, numărul cumpărătorilor); prin sondarea semestriala (programe coerente) a opiniei publice în ceea ce priveşte organizarea, funcţionarea si performanta serviciilor prestate de Concesionar, informaţii ce vor fi transmise Concedentului la cerere si/sau prin Rapoartele de progres ale contractului. Totodată Concedentul urmăreşte ca exploatarea bunurilor de retur şi strategiile de dezvoltare implementate să se realizeze în condiţii care să asigure un serviciu de operare şi mentenanţă temeinic organizat, civilizat, modern şi eficient, avertizând Concesionarul ori de cate ori este necesar cu privire la deviaţiile de la obligaţiile contractuale. Un obiectiv specific pe termen mediu este implementarea unei strategii de management pertinente pentru atragerea producătorilor agricoli, afacerilor locale din domeniul Horeca, Concesionarul având obligaţia asigurării accesului în piaţa pentru valorificarea produselor din sectorul agricol obţinute din propria ferma în spatiile de vânzare distincte si semnalizate corespunzător amenajate cu respectarea cerinţelor legislaţiei sanitare veterinare si pentru siguranţa alimentelor.
Descrierea serviciilor este disponibilă in Caietul de sarcini. Anexat Documentaţiei de atribuire, se regăsesc toate documentele necesare pentru elaborarea ofertei.