Ceapă uscată
Calitatea: I.
Aspect: bulbi întregi, sănatoşi, curaţi, suficient de uscaţi, fără umiditate exterioară anormală, fără miros şi gust străin, cu tulpuna falsă )tija) de maxim 4 cm, fără vătămări produse de ger.
Bulbi de formă şi culoare caracteristică soiului, tari, turgescenţi, neincolţiţi, fără urme de fuşti, fără defecte provocate de o dezvoltare vegetativă anormală, cu rădăcini scurtate sau fără radăcini, cu ...
Ceapă uscată
Calitatea: I.
Aspect: bulbi întregi, sănatoşi, curaţi, suficient de uscaţi, fără umiditate exterioară anormală, fără miros şi gust străin, cu tulpuna falsă )tija) de maxim 4 cm, fără vătămări produse de ger.
Bulbi de formă şi culoare caracteristică soiului, tari, turgescenţi, neincolţiţi, fără urme de fuşti, fără defecte provocate de o dezvoltare vegetativă anormală, cu rădăcini scurtate sau fără radăcini, cu frunze pergamentoase acoperitoare bine înfăşurate pe bulbi, fără produse de insolaţie, manipulări
Corpuri străine: se admit impurităţi (pământ, frunze uscate, rădăcini detaşate), în proporţie de maxim 2 %.
Ambalare: în saci.