•Ceapa calitatea I. Ceapa galbena ,invelita in foi stranse pe legume, de greutate minima de 100g. In sectiune sa fie compacta(sa nu aiba mijloc sec),de culoare alba,umeda. Miros specific. Sa nu fie des... mai departefrunzita, sa aiba cozi mari. Ambalata in saci de plasa nu mai mari de 10 kg. Produsa in Romania.
Ceapă uscată - Calitatea: I. Aspect: bulbi întregi, sănatoşi, curaţi, suficient de uscaţi, fără umiditate exter...
•Ceapa calitatea I. Ceapa galbena ,invelita in foi stranse pe legume, de greutate minima de 100g. In sectiune sa fie compacta(sa nu aiba mijloc sec),de culoare alba,umeda. Miros specific. Sa nu fie des... mai departefrunzita, sa aiba cozi mari. Ambalata in saci de plasa nu mai mari de 10 kg. Produsa in Romania.
Ceapă uscată - Calitatea: I. Aspect: bulbi întregi, sănatoşi, curaţi, suficient de uscaţi, fără umiditate exterioară anormală, fără miros şi gust străin, cu tulpuna falsă )tija) de maxim 4 cm, fără vătămări produse de ger. Bulbi de formă şi culoare caracteristică soiului, tari, turgescenţi, neincolţiţi, fără urme de fuşti, fără defecte provocate de o dezvoltare vegetativă anormală, cu rădăcini scurtate sau fără radăcini, cu frunze pergamentoase acoperitoare bine înfăşurate pe bulbi, fără produse de insolaţie, manipulări Corpuri străine: se admit impurităţi (pământ, frunze uscate, rădăcini detaşate), în proporţie de maxim 2 %. Ambalare: în saci.