• Aspect exterior: coaja sau suprafata neteda, curata, fara cute sau goluri, fara pete;
• Culoare: alb – galbui pâna la galben, uniforma în toata masa;
• Aspect în sectiune: pasta curata, compacta, omogena, fara urme de mucegai, fara incluziuni de grasime;
• Consisten?a: pasta fina, onctuoasa, usor elastica, la rupere se desface în fâsii;
• Miros si gust: placut, caracteristic cascavalurilor provenite din lapte de vaca;
• ...
• Aspect exterior: coaja sau suprafata neteda, curata, fara cute sau goluri, fara pete;
• Culoare: alb – galbui pâna la galben, uniforma în toata masa;
• Aspect în sectiune: pasta curata, compacta, omogena, fara urme de mucegai, fara incluziuni de grasime;
• Consisten?a: pasta fina, onctuoasa, usor elastica, la rupere se desface în fâsii;
• Miros si gust: placut, caracteristic cascavalurilor provenite din lapte de vaca;
• Grasime raportata la substanta uscata, minim 40%;