Cascaval, Aspect exterior: coaja sau suprafata neteda, curata, fara cute sau goluri, fara pete; • Culoare: alb – galbui pâna la galben, uniforma în toata masa; • Aspect în sectiune: pasta curata, compacta, omogena, fara urme de mucegai, fara incluziuni de grasime; • Consisten?a: pasta fina, onctuoasa, usor elastica, la rupere se desface în fâsii; • Miros si gust: placut, caracteristic cascavalurilor provenite din lapte de v...
Cascaval, Aspect exterior: coaja sau suprafata neteda, curata, fara cute sau goluri, fara pete; • Culoare: alb – galbui pâna la galben, uniforma în toata masa; • Aspect în sectiune: pasta curata, compacta, omogena, fara urme de mucegai, fara incluziuni de grasime; • Consisten?a: pasta fina, onctuoasa, usor elastica, la rupere se desface în fâsii; • Miros si gust: placut, caracteristic cascavalurilor provenite din lapte de vaca; • Grasime raportata la substanta uscata, minim 40%; mai putin