CASCAVAL;Pasta fina, untuoasa, compacta, omogena, usor elastica, la rupere se desface in fasii, cu rare sau mici cgiuri de fermentare; calupuri avand coaja sau suprafata neteda, curata, fara cute sau goluri, fara pete sau crapaturi; pot fi acoperite cu o pelicula protectoare uniforma, avizata conform dispozitiilor sanitare in vigoare; culoare: alb-galbui pana la galben, uniforma in toata masa; gust si miros: placut, potrivi...
CASCAVAL;Pasta fina, untuoasa, compacta, omogena, usor elastica, la rupere se desface in fasii, cu rare sau mici cgiuri de fermentare; calupuri avand coaja sau suprafata neteda, curata, fara cute sau goluri, fara pete sau crapaturi; pot fi acoperite cu o pelicula protectoare uniforma, avizata conform dispozitiilor sanitare in vigoare; culoare: alb-galbui pana la galben, uniforma in toata masa; gust si miros: placut, potrivit de sarat, caracteristic cascavalului privenit din lapte de vaca pasteurizat, fara gust si miros strain, sa fie usor de feliat;
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.