CAŞCAVAL: Obtinut din lapte de vaca prin fermentare, consistenta omogena, fluida, fara aglomerari, are culoarea alba pana la alb galbuie uniforma, gust si miros placut, slab acrisor, fara gust si miros strain.
LAPTE BATUT: Obtinut din lapte de vaca prin fermentare, consistenta omogena, fluida, fara aglomerari, are culoarea alba pana la alb galbuie uniforma, gust si miros placut, slab acrisor, fara gust si miros strain. Amba...
CAŞCAVAL: Obtinut din lapte de vaca prin fermentare, consistenta omogena, fluida, fara aglomerari, are culoarea alba pana la alb galbuie uniforma, gust si miros placut, slab acrisor, fara gust si miros strain.
LAPTE BATUT: Obtinut din lapte de vaca prin fermentare, consistenta omogena, fluida, fara aglomerari, are culoarea alba pana la alb galbuie uniforma, gust si miros placut, slab acrisor, fara gust si miros strain. Ambalat in sticle de plastic de 0,900 kg.
Lapte de vaca pasteurizat, grasime 1,8%. Ambalat in pungi de polietilena destinate produselor alimentare de 1 kg
SMANTANA GRASA: Produs obtinut din lapte de vaca prin fermentare.Consistenta omogena,fluida,fara aglomerari, culoare alba-galbuie, uniforma, gust si miros placut aromat,, slab acrisor, fara gust si miros strain, grasime 32%
BRANZA DULCE. Se obtine din lapte de vaca, proaspata, fara adaosuri de substante grase de alta natura decat grasimile din lapte.