Oferta refuzata: Proprietăţi organoleptice:
Formă : bucăţi paralelipipedice de aprox. 3 kg, lungime aprox. 25-30 cm, latura aprox. 10 /10cm de dimensiuni uniforme, ambalate în folie vacuumată şi termosudată.
Aspect exterior: coajă care acoperă suprafaţa întreagă , curată, netedă, fără cute, pete, crăpături, de culoare gălbuie, uniformă - suprafaţa acoperită cu o peliculă protectoare de parafină, uniform repartizată, fără cr...
Oferta refuzata: Proprietăţi organoleptice:
Formă : bucăţi paralelipipedice de aprox. 3 kg, lungime aprox. 25-30 cm, latura aprox. 10 /10cm de dimensiuni uniforme, ambalate în folie vacuumată şi termosudată.
Aspect exterior: coajă care acoperă suprafaţa întreagă , curată, netedă, fără cute, pete, crăpături, de culoare gălbuie, uniformă - suprafaţa acoperită cu o peliculă protectoare de parafină, uniform repartizată, fără crăpături sau alte defecte , elastic şi rezistent. Folia de acoperire netedă, bine aplicată, marcată cu termenul de valabilitate.
Aspect în secţiune: miez curat,omogen, gras, fără urme de mucegai. Se admit mici goluri alungite de formare şi rare ochiuri de fermentare.
Culoarea miezului: uniformă în toată masa, de la galben deschis la galben cenuşiu deschis.
Consistenţa miezului: pastă compactă fină, uşor elastică, frecat între degete devine onctuos, la rupere se desface în fâşii.
Miros şi gust: plăcut, aromat, caracteristic brânzeturilor opărite cu aromă specifică de caşcaval din lapte de vacă, suficient de sărat, fără nuanţe străine.
Termenul de valabilitate cu data ambalării şi data expirării.