Cascaval 40% grasime, ambalat in vid, la 2140 g/buc, felii. Ambalat in vid la bucati de 140 g/buc, neafumat; 40% grasimi, omogen, miros si gust placut, caracteristic branzeturilor cu pasta oparita si maturata, potrivit de sarat, usor elastic, de culoare alb galbui, conditii de pastrare 2-80C;
Termen valabilitate conform datelor inscriptionate pe ambalaj.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002...
Cascaval 40% grasime, ambalat in vid, la 2140 g/buc, felii. Ambalat in vid la bucati de 140 g/buc, neafumat; 40% grasimi, omogen, miros si gust placut, caracteristic branzeturilor cu pasta oparita si maturata, potrivit de sarat, usor elastic, de culoare alb galbui, conditii de pastrare 2-80C;
Termen valabilitate conform datelor inscriptionate pe ambalaj.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.