Cal I .Cartofi aspect normal , caracteristic soiului , proaspeti , sanatosi , intregi (min 95%) , curati , acoperiti bine de coaja , tari , neincoltiti , fara defecte externe sau interne care sa afecteze calitatea , lipsiti de umezeala externa anormala ,fara corpuri straine. fara miros sau gust strain.
Cartofii vor fi ajunsi la maturitate ,sa nu fie afectati de boli, calibru(masura sita ochiuri patrate ) , 50 mm min, se ad...
Cal I .Cartofi aspect normal , caracteristic soiului , proaspeti , sanatosi , intregi (min 95%) , curati , acoperiti bine de coaja , tari , neincoltiti , fara defecte externe sau interne care sa afecteze calitatea , lipsiti de umezeala externa anormala ,fara corpuri straine. fara miros sau gust strain.
Cartofii vor fi ajunsi la maturitate ,sa nu fie afectati de boli, calibru(masura sita ochiuri patrate ) , 50 mm min, se admit max. 3%(masa) tuberculi cu diametrul de 40 -50 mm.
Culoare : galbena sau rosie
Ambalare: sac max20-25 kg