Ciolan afumat cu osAcest produs face parte din categoria preparate din carne, produse fierte si afumate, specialitati. Rasol din spate(ciolan)- oasele tibia, peroneu si primul rand de oase tarsiene, cu musculatura si slanina de acoperire, fiind delimitat in partea superioard de articulalia grasetului, iar in partea inferioara de articulafia jaretului. Articulatia femurotibirotuliand, urmdnd linia descendent ce separa muschi...
Ciolan afumat cu osAcest produs face parte din categoria preparate din carne, produse fierte si afumate, specialitati. Rasol din spate(ciolan)- oasele tibia, peroneu si primul rand de oase tarsiene, cu musculatura si slanina de acoperire, fiind delimitat in partea superioard de articulalia grasetului, iar in partea inferioara de articulafia jaretului. Articulatia femurotibirotuliand, urmdnd linia descendent ce separa muschii gastrocnemili ( muschii situati in continuarea pulpei si care raman la pulpa)
Costita afumata Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse fierte si afumate, specialitati. In sectiune fara aglomerari de gel, sa prezinte trei straturi de carne. Aspect exterior: suprafata curata, uscata, nedeteriorata, fara granulatie de sare, zaharuri sau fosfati, fara mucegai, cu sos condimentat la exterior.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare;
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00