Furnizare Carne refrigerată: carne de porc (pulpa de porc cu os, spată de porc cu os , carne de porc lucru (80% carne,20% grăsime), ceafă de porc fără os, cotlet de porc fără os, carne de vită (pulpă de vită cu os, spată de vită cu os, carne de vită lucru (80% carne,20% grăsime) , vrăbioară fără os , antricot fără os , carne de pasare (aripioare de pui, spinări de pasăre, piept de pui dezosat fără piele, pulpe de pui d...
Furnizare Carne refrigerată: carne de porc (pulpa de porc cu os, spată de porc cu os , carne de porc lucru (80% carne,20% grăsime), ceafă de porc fără os, cotlet de porc fără os, carne de vită (pulpă de vită cu os, spată de vită cu os, carne de vită lucru (80% carne,20% grăsime) , vrăbioară fără os , antricot fără os , carne de pasare (aripioare de pui, spinări de pasăre, piept de pui dezosat fără piele, pulpe de pui dezosate fără piele), Peşte proaspăt (crap românesc proaspăt, decapitat şi eviscerat, file de peşte proaspăt - păstrăv, file de peşte proaspăt - crap românesc)pentru unităţile militare din Forţele Navale.
Autoritatea contractantă va răspunde la orice solicitare de clarificări sau informaţii privind documentaţia de atribuire în a 10-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, într-o perioada care nu depăşeşte 5 zile lucrătoare de la primirea acestora.