Feedback
I.D.: 77534455

Carne porc refrigerata (pulpă spate cu os şi pulpă faţă spată cu os) - Pnt VASLUI

Data publicarii
20.01.23 Exista 82.410 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15800000-6
Termenul limita pentru depunere:
26.01.23
Pretul estimativ:
25.382,40 RON - 25.382,40 RON
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
ACHIZITIE DIRECTA DE 1.983,00 kg CARNE DE PORC REFRIGERATA (pulpă spate cu os şi pulpă faţă spată cu os) cu specificatiile urmatoare : - bine fasonată, putând prezenta la suprafaţă un strat discontinuu de grăsime de cel mult 0,5 cm, fără să aibă bucăţi de carne desprinse parţial de pe suprafaţa pulpei; • fără rasol, fără slănină; • fără extremităţile membrelor de la articulaţiile carpometacarpiene şi tarsometatarsiene şi...
ACHIZITIE DIRECTA DE 1.983,00 kg CARNE DE PORC REFRIGERATA (pulpă spate cu os şi pulpă faţă spată cu os) cu specificatiile urmatoare : - bine fasonată, putând prezenta la suprafaţă un strat discontinuu de grăsime de cel mult 0,5 cm, fără să aibă bucăţi de carne desprinse parţial de pe suprafaţa pulpei; • fără rasol, fără slănină; • fără extremităţile membrelor de la articulaţiile carpometacarpiene şi tarsometatarsiene şi fără porţiuni anatomice depreciate sau lipsă; • procentul de pulpă de spate de 75% din cantitatea livrată; • starea termică la livrare: carne de porcine refrigerată; • suprafaţa cărnii trebuie să fie curată, fără cheaguri, nemurdărită de impurităţi, curăţată de contuzii sau părţi hemoragice; • plaga de sângerare trebuie să fie curăţată fără cheaguri de sânge sau porţiuni infiltrate cu sânge; • carnea va proveni de la porci sănătoşi sacrificaţi în agăţoare acceptate din punct de vedere sanitar-veterinar , răcită în condiţii în care să se asigure în profunzime (la os) temperatura de 0-4°C; • aspect: la suprafaţă peliculă uscată; în secţiune, uşor umedă; lichidul sinovial limpede; ţesutul conjunctiv alb sidefiu şi elastic; la atingerea cu degetul senzaţie de rece, fără a se lipi; • la suprafaţă: peliculă de culoare roz pană la roşu; la secţiune culoare caracteristică; • consistenţă: fermă si elastică, atat la suprafaţă cât şi la secţiune; urmele ce se formeaza la apăsare cu degetul revin repede; sucul din carne se obţine greu şi este limpede; • miros plăcut, caracteristic; • măduva oaselor umple în întregime canalul medular al oaselor; culoarea variabilă cu vârsta animalului, de la roz – gălbui la galben – cenuşiu; elastică pe secţiune, cu aspect lipicios; • bulionul de carne (lichidul de fierbere): limpede, aromat, la suprafaţă apar steluţe sau insule de grăsime cu miros şi gust plăcut; • carnea se porcine se marchează în locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispoziţiile legale sanitar-veterinare, precum şi cu data sacrificării ( ziua, luna, anul); • Termenul de valabilitate este de minim 7 zile de la data livrării. Livrarea se va face in baza unui contract de furnizare încheiat dupa atribuirea achizitiei in SEAP, pentru 30 de zile, la sediul Penitenciarului Vaslui din str. Avicola nr. 2, loc. Muntenii de Jos, jud. Vaslui.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu