Feedback
I.D.: 68029336

Carne de vită refrigerată - pulpă spate fără os şi pulpă faţă – spată - fără os

Data publicarii
12.04.22 Exista 110.728 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15800000-6
Termenul limita pentru depunere:
13.04.22
Pretul estimativ:
51.352,00 RON - 51.352,00 RON
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Carne de vită refrigerată - pulpă spate fără os şi pulpă faţă – spată - fără os în cantitate de 1.834,00 kg: carne de vită fără os refrigerată, bine fasonată, fără să aibă bucăţi de carne desprinse parţial de pe suprafaţa pulpei, • carnea va proveni de la bovine sănătoase, sacrificate în abatoare acceptate din punct de vedere sanitar-veterinar, răcită în condiţii în care să se asigure în profunzime temperatura de 0-4°C, ...
Carne de vită refrigerată - pulpă spate fără os şi pulpă faţă – spată - fără os în cantitate de 1.834,00 kg: carne de vită fără os refrigerată, bine fasonată, fără să aibă bucăţi de carne desprinse parţial de pe suprafaţa pulpei, • carnea va proveni de la bovine sănătoase, sacrificate în abatoare acceptate din punct de vedere sanitar-veterinar, răcită în condiţii în care să se asigure în profunzime temperatura de 0-4°C, • la suprafaţă peliculă uscată, în secţiune uşor umedă, lichidul sinovial limpede, ţesutul conjunctiv alb sidefiu şi elastic, la atingerea cu degetul senzaţie de rece, fără a se lipi, • la suprafaţă peliculă de culoare roz pană la roşu, în secţiune culoare caracteristică speciei, • plaga de sângerare trebuie să fie curăţată, fără cheaguri de sânge sau porţiuni infiltrate cu sânge, • consistenţă fermă si elastică, atat la suprafaţă cât şi la secţiune, urmele ce se formeaza la apăsare cu degetul revin repede, sucul din carne se obţine greu şi este limpede, • miros plăcut, caracteristic speciei, • bulionului de carne (lichidul de fierbere) limpede, aromat, la suprafaţă apar steluţe sau insule de grăsime cu miros şi gust plăcut, • carnea de vită se marchează în locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispoziţiile legale sanitar-veterinare, precum şi cu data sacrificării ( ziua, luna, anul). • Termenul de valabilitate este de minim 7 zile de la data livrării. Livrarea se va face in baza unui contract de furnizare încheiat dupa atribuirea achizitiei in SEAP, in perioada aprilie – iunie 2022, la sediul Penitenciarului Vaslui din str. Avicola nr. 2, loc. Muntenii de Jos, jud. Vaslui. Prima tranşă in cantitate de cca. 500,00 kg se va livra până cel tărziu vineri 15.04.2022 ora 10.00.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu