Lotul 1: Pulpe de pui dezosate cu piele, congelate: Carnea trebuie sa fie bine curatata, bine sangerata, fara semne de alterare, locul sectionarilor bine curatat, lipsit de partile osoase. - produsul trebuie sa cantareasca intre 180 si 220 gr./bucata. Lotul 2: Pulpe de pui fasonate, congelate (fara spate): bine dezvoltate alcatuite din femur si tibie impreuna cu tesuturile corespunzatoare acestora (muschi, tendoane, piele) ...
Lotul 1: Pulpe de pui dezosate cu piele, congelate: Carnea trebuie sa fie bine curatata, bine sangerata, fara semne de alterare, locul sectionarilor bine curatat, lipsit de partile osoase. - produsul trebuie sa cantareasca intre 180 si 220 gr./bucata. Lotul 2: Pulpe de pui fasonate, congelate (fara spate): bine dezvoltate alcatuite din femur si tibie impreuna cu tesuturile corespunzatoare acestora (muschi, tendoane, piele) in aderenta naturala. Pulpele trebuie sa fie curatate, bine sangerate, curate si bine deplumate, fara semne de alterare, locul sectionarilor bine curatat. - produsul trebuie sa cantareasca intre 220 si 260 gr./bucata. Lotul 3: Piept de pui dezosat, congelat: bine imbracat cu muschi, carnea sternala flexibila, fara piele, fara parti osoase, bine fasonat. Lotul 4: Pulpe de pui inferioare, congelate (ciocanele): bine dezvoltate, alcatuite din tibie impreuna cu tesuturile corespunzatoare (muschi, tendoane, grasime, piele) in aderenta naturala. - produsul trebuie sa cantareasca intre 80 si 110 gr./bucata.