Achizitia de Carne de porc si vita pentru structurile functionale din subordinea D.G.A.S.P.C. Buzau.Valoarea minima estimata (pana la 31.12.2014), fara TVA, este de 199.945,20 RON, iar valoarea maxima estimata (pana la 30.04.2015), fara TVA, este de 299.722,50 Ron.Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata a prezentei proceduri (in functie de care se vor elabora si evalua ofertele),iar valoarea maxima repre...
Achizitia de Carne de porc si vita pentru structurile functionale din subordinea D.G.A.S.P.C. Buzau.Valoarea minima estimata (pana la 31.12.2014), fara TVA, este de 199.945,20 RON, iar valoarea maxima estimata (pana la 30.04.2015), fara TVA, este de 299.722,50 Ron.Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata a prezentei proceduri (in functie de care se vor elabora si evalua ofertele),iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari.Furnizorul se obliga sa furnizeze, sa vanda, sa livreze carne de porc si vita, respectiv, sa presteze servicii conexe acestora (manipulare, transport, depozitare), cu mijloace de transport, avizate sanitar-veterinar,destinate acestui scop. Acestea trebuie sa fie acoperite, curate, aerisite, dezinfectate, lipsite de mirosuri straine, neinfestate si ferite de orice posibilitate de poluare, degradare sau contaminare. La transport carnea va fi racita in conditii care sa asigure o temperatura in profunzime, respectiv la o temperatura indicata de producator.Produsele ofertate trebuie sa indeplineasca cerintele prevazute in O. 976/1998 pentru aprobarea Normelor de igiena privind productia, prelucrarea, depozitarea, pastrarea, transportul si desfacerea alimentelor, in O.U.G. 97/ 2001 (*republicata*) privind reglementarea productiei, circulatiei si comercializarii alimentelor*) si in Legea 150/2004 (*republicata*) privind siguranta alimentelor si a hranei pentru animale*, modificate si completate.
Optiuni: Val min e val estim a proc.Val max este val estim ce cont si val posib supl cf art 6 din HG925/2006.