Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului. Fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice. Prezinta o conformatie buna, este consistent, bine dezvoltat, lat, lung si carnos. Ambalat la tavita.
PULPE INFERIOARE DE PU...
Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului. Fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice. Prezinta o conformatie buna, este consistent, bine dezvoltat, lat, lung si carnos. Ambalat la tavita.
PULPE INFERIOARE DE PUI (CIOCANELE) AMBALATE IN TAVITE DE 800 -1000 GR.