Aripi si Pulpe de pui inferioare Calitatea I refrigerate/congelateş fara corpuri straine, cum ar fi sange; intregi, proaspete, fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice; suprafata umeda, dar nelipicioasa; fara oase rupte proeminente; fara contuzii severe; sa nu prezinta mirosuri straine; culoare: roz asemenea carnii proaspete; sa nu prezinte semna de alterare;
Ficat de pui bine curaţat de cheaguri sau sâng...
Aripi si Pulpe de pui inferioare Calitatea I refrigerate/congelateş fara corpuri straine, cum ar fi sange; intregi, proaspete, fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice; suprafata umeda, dar nelipicioasa; fara oase rupte proeminente; fara contuzii severe; sa nu prezinta mirosuri straine; culoare: roz asemenea carnii proaspete; sa nu prezinte semna de alterare;
Ficat de pui bine curaţat de cheaguri sau sânge, nemurdăriţi de conţinut intestinal sau de alte impurităţi, intregi din punct de vedere anatomic, să aibe consistenţa normală, nemodificată, cu miros caracteristic. Nu trebuie să prezinte pete negre, semne de infestare cu paraziti
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.