1. Pulpe de pui intregi, dezosate, fara piele ambalate in punga - Produs refrigerat sau congelat romanesc, clasa A.
Reprezinta masa musculara obtinuta in urma sectionarii transversale la nivelul articulatiilor coxo-femurale si tibio-tarso-metatarsiana si a dezosarii acesteia.
Ambalat în pungi de polietilena, închise cu clema metalica.
2. Piept de pui dezosat fara piele ambalat in punga
Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg...
1. Pulpe de pui intregi, dezosate, fara piele ambalate in punga - Produs refrigerat sau congelat romanesc, clasa A.
Reprezinta masa musculara obtinuta in urma sectionarii transversale la nivelul articulatiilor coxo-femurale si tibio-tarso-metatarsiana si a dezosarii acesteia.
Ambalat în pungi de polietilena, închise cu clema metalica.
2. Piept de pui dezosat fara piele ambalat in punga
Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului. Fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice. Prezinta o conformatie buna, este consistent, bine dezvoltat, lat, lung si carnos. Ambalat în pungi de polietilena, închise cu clema metalica. Continutul etichetei corespunde prevederilor legale în vigoare, purtând si marcajul de control sanitar - veterinar specific precum si numarul de autorizare sanitar - veterinara a abatorului.
3. Piept de pui cu os si piele ambalat in punga - produs refrigerat sau congelat românesc, clasa A, reprezentat de osul stern si musculatura pectorala in aderenta naturala ,obtinut prin sectionarea claviculelor , articulatiilor scapulo-humerale si a coastelor. Ambalat în pungi de polietilena, închise cu clema metalica.
4. Pulpe pui întregi cu os, fara spata, cu piele, congelate sau refrigerate, clasa A, intacte din punct de vedere al prezentarii, curate, fara niciun fel d